Două jurnaliste au rămas fără banii din portofele la sediul central al PSD. Reacţii: „Dacă nu acolo, atunci unde?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionela Arcanu a anunţat că două jurnaliste au fost jefuite în sediul PSD FOTO Octav Ganea
Ionela Arcanu a anunţat că două jurnaliste au fost jefuite în sediul PSD FOTO Octav Ganea

Jurnalista Realitatea TV Ionela Arcanu a scris pe Facebook că două colege au rămas fără banii din portofele la sediul central al PSD.

UPDATE Reacţia lui Ciolacu 

Cele două jurnaliste au fost jefuite chiar în sala destinată presei din sediul social-democraţilor, pe când acestea ieşiseră să ia declaraţii liderilor PSD.

Când au revenit au constatat că le lipseau banii din portofele. Uneia dintre ele i s-au furat 100 de euro, în timp ce a doua a rămas fără suma de 80 de lei.

„Două colege au rămas fără bani în portofel chiar în sediul PSD. Ele îşi lăsaseră genţile în sala destinată presei din sediul partidului şi au mers să ia declaraţii liderilor PSD. Când s-au intors au constatat că le lipseau banii din portofele“, a scris Ionela Arcanu.

Reacţiile nu au întârziat să apară. Şeful de cabinet al ministrului demis de Interne, Traian Berbeceanu, a comentat la postarea jurnalistei Ionela Arcanu: „Dacă nu acolo, atunci unde?“.

Şi poliţistul Marian Godină a comentat: „Eu nu pot să cred aşa ceva! Chiar să se fure acolo?“. 

„Greu în opoziţie“, a comentat o altă persoană. 

Una dintre jurnalistele jefuite este Mădălina Mihalache, fost reporter la Realitatea TV, în prezent jurnalist la Antena 3. Ea a publicat pe Facebook un mesaj în care a oferit amănunte despre incident: 

„Sunt jurnalist acreditat pe PSD de şapte ani, timp în care am fost de sute sau chiar mii de ori în sediul central. Sunt una dintre cele două jurnaliste cărora, astăzi, le-au dispărut bani din portofel. Un fapt care nu s-a mai întâmplat niciodată şi pe care nu-l vedeam vreodată subiect de presă. Genţile au fost în centrul de presă, acolo unde stau cameramanii, reporterii şi băieţii de la tehnic. Singura care mai putea să treacă pe-acolo, în cele două ore care au trecut până ne-am dat seama, este femeia de serviciu, şi ea angajată de vreo nouă ani. O doamnă care strânge mereu în urma noastră (unii dintre noi chiar nu suntem cei mai civilizaţi oameni)“, a transmis jurnalista.  

„Văd o isterie pe Facebook şi în presă care, de data asta, este total nejustificată. Şi nu cred că pot fi acuzată că am menajat vreodată acest partid şi că nu mi-am făcut meseria cu imparţialitate, indiferent unde am lucrat. Cred că şi hate-ul, chiar şi pe reţelele de socializare, trebuie argumentat şi întemeiat, mai ales când e propagat de oameni de presă, foşti şi actuali politicieni şi demnitari“, a adăugat ea. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite