„Doi băieţi şi Martha“, o miniserie românească, va fi difuzată de Prima TV

„Doi băieţi şi Martha“, o miniserie românească, va fi difuzată de Prima TV

Alexandru Constantin, Oana Duţu şi Alexandru Ionescu sunt actorii principali din miniseria „Doi băieţi şi Martha“ FOTO Prima TV

În curând, postul de televiziune Prima TV va difuza miniseria românească „Doi băieţi şi Martha“, regizată şi scrisă de Jamil Hendi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miniseria „Doi băieţi şi Martha“ aduce în atenţia publicului o abordare originală a prieteniei şi este o co-producţie Prima TV şi Cortina Entertainment.

Povestea este una inedită şi are în centru trei personaje, doi băieţi şi o fată care caută răspunsuri la problemele lor, într-un context comic şi misterios în acelaşi timp.

Alex (Alexandru Ionescu) este un puşti din provincie care se mută în Capitală pentru a-şi urma visul de a-şi clădi o carieră în muzică. Dupa prima zi petrecută în Bucureşti, el află pe propria piele că nu tot ce zboară se mănîncă şi pentru a supravieţui trebuie să renunţe la naivitate. Alex îl întâlneşte pe Victor (Alexandru Constantin), singurul care încearcă să-l ajute şi între cei doi se leagă o prietenie. Invitat la Victor acasă, Alex descoperă că noul lui prieten nu locuieşte singur şi astfel apare în viaţa lor Martha (Oana Duţu), iar cei trei leagă o prietenie inedită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: