Documentarul „COVID-19: Pericol mondial“, în premieră la Discovery Channel

Documentarul „COVID-19: Pericol mondial“, în premieră la Discovery Channel

FOTO Shutterstock

Documentarul „COVID-19: Pericol mondial“, realizat de reporterii emisiunii poloneze „Superwizjer“, va fi difuzat în premieră la Discovery Channel duminică, 30 august, de la ora 23.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Filmat în perioada de izolare, documentarul arată cum pandemia a schimbat viaţa oamenilor din întreaga lume.
 
„COVID-19: Pericol mondial“ ilustrează câteva dintre cele mai importante întâmplări din ultimele cinci luni ale pandemiei. Filmul documentar îi are în prim plan pe cei care au alertat autorităţile şi societatea cu privire la virusul suspect şi periculos.
 
Folosindu-se de contactele pe care le deţin în întreaga lume, jurnaliştii de investigaţie de la „Superwizjer“ au decis să realizeze un documentar în care să prezinte modul în care vieţile oamenilor s-au schimbat când coronavirusul s-a răspândit la nivel mondial. Poveştile provin din China, Italia, Marea Britanie, SUA, Ecuador şi India, autorii investigând numeroase documente şi fotografii. Multe dintre imagini vor releva o dimensiune necunoscută până acum a pandemiei.
 
Realizarea documentarului a fost o provocare pentru întreaga echipă implicată în proiect, întregul material fiind produs de la distanţă.
 
După miezul nopţii, producţia va fi urmată de redifuzarea documentarului „Pandemia: COVID-19“, care prezintă imagini din Wuhan din perioada în care oraşul a fost închis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările