Divertisment, anchete, ghid de călătorii şi filme româneşti, în noua grilă de programe a postului Prima TV

Divertisment, anchete, ghid de călătorii şi filme româneşti, în noua grilă de programe a postului Prima TV

Şerban Huidu, Codruţ Keghes şi Bebeluşele, într-un nou sezon „Cronica Cârcotaşilor“ FOTO Prima TV

Primăvara aduce în grila Prima TV emisiuni în premieră, formate internaţionale de succes, filme româneşti, precum şi noi sezoane ale programelor consacrate ale postului: „Schimb de mame“, „Trăsniţii“ şi „Cronica Cârcotaşilor“.

Prima TV îşi lansează grila de primăvară cu un nou jurnal Focus, difuzat în fiecare zi de la ora 14.00. De luni până vineri, ştirile vor fi prezentate de Livia Graur, iar sâmbătă şi duminică Ioana Maria Moldovan vă aduce cele mai importante subiecte ale zilei. 
 
Livia Graur prezintă jurnalul „Focus“ de luni până vineri FOTO Prima TV
 
Începutul de săptămână a adus pe micile ecrane cel de-al doilea sezon al emisiunii „Mama mea găteşte mai bine“, prezentată de Valentin Sanfira. De luni până vineri de la ora 19.30 două echipe se vor confrunta contracromometru, încercând să obţină cel mai gustos preparat, sub îndrumarea mamelor lor şi sub privirea atentă a maestrului bucătar, Horia Vîrlan. 
 
mama mea gateste mai bine
Valentin Sanfira şi Horia Vîrlan, gazdele emisiunii „Mama mea găteşte mai bine“ FOTO Prima TV
 
Începând de sâmbătă, 5 martie, de la ora 11.00, Prima TV le propune celor pasionaţi de călătorii o nouă emisiune, „All Inclusive“, în care pot descoperi destinaţii de vis şi pot afla care sunt cele mai interesante locuri pe care le pot vizita într-o mini-vacanţă de week-end. Emisiunea este prezentată de reporterul Focus, Oana Alexandru.

all inclusive prima tv
Oana Alexandru va prezenta noua emisiune „All Inclusive“ FOTO Facebook
 
Tot sâmbătă, începând cu ora 22.15, emisiunea „Dosarele DNA“, revine în grila Prima TV. Prezentarorul Marius Saizu continuă seria cazurilor sigilate de corupţie şi a fraudelor de miliarde de Euro. 
 
 
Duminică, 6 martie, de la ora 20.30 debutează noul sezon „Schimb de mame“. În fiecare săptămână, româncele vor face schimb de familii şi vor lupta, la Prima TV, pentru titlul de „cea mai bună mamă“. 
 
Cronica Cârcotaşilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România, revine luni, 7 martie. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruţ Keghes (Cătălin Dezbrăcatu') şi Şerban Huidu va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20.15, într-o nouă abordare care să-i ţină pe telespectatori în faţa televizoarelor.
 
Şerban Huidu şi Codruţ Keghes readuc umorul la „Cronica Cârcotaşilor“, începând din 7 martie FOTO Prima TV
 
Tot în cea de-a doua săptămână de primăvară, Prima TV aduce noi episoade din „Trăsniţii“, serialul românesc care a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv sitcom din lume. Astfel, Pupăză, Ema, Gogoaşe şi Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite“ din 7 martie, de la ora 23.00. 
 
 
Din grila de primăvara Prima TV nu vor lipsi filmele româneşti. În luna martie vor putea urmări filme precum „Secretul lui Bachus“, „Iancu Jianu Haiducul“, „Iancu Jianu Zapciul“, „Harababura“ sau „Rămân cu tine“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările