FOTO VIDEO Albă ca Zăpada, Ariel şi Frumoasa din Pădurea Adormită au venit în România pentru a sărbători Luna Prinţeselor Disney

FOTO VIDEO Albă ca Zăpada, Ariel şi Frumoasa din Pădurea Adormită au venit în România pentru a sărbători Luna Prinţeselor Disney

Albă ca Zăpada, Ariel şi Aurora, cele mai cunoscute prinţele Disney, au venit în România spre încântarea copiilor FOTO Victor Arvunescu

Albă ca Zăpada, Ariel şi Aurora, cele mai cunoscute personaje Disney, au venit în România pentru a marca Luna Prinţeselor Disney, un eveniment special în care animaţii cu cele trei vor fi difuzate pe postul Antena 1. Dar, înainte de sărbătoare, cele trei s-au întâlnit cu copiii la Hotel Caro, din Capitală.

După ce au fost prezente în emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani“, Albă ca Zăpada, Ariel şi Aurora, Frumoasa din Pădurea Adormită, au poposit la Hotel Caro, din Capitală, pentru prima întâlnire cu micuţele prinţese şi micii prinţi din România.

Rumene în obraji şi cu zâmbetul din dotare, cele trei prinţese, venite direct de la Disneyland Resort Paris, au executat un mic moment artistic şi au dansat pe ritmuri feerice, etalându-şi rochiile pline de culoare. După ce au fost aplaudate, cele trei i-au primit pe căldură pe toţi cei mici aflaţi în sala de conferinţe a Hotelului Caro. Copiii nu au ezitat şi rând pe rând s-au dus lângă prinţese, părinţii imortalizând momentul. Dacă copiii au avut parte de o bucurie în chiar ziua de Moş Nicolae, cele trei prinţese Disney au avut, la rândul lor, parte de cadouri din partea celor mici. Acestea au primit buchete de flori şi foarte multe îmbrăţişări.

Întâlnirea de vineri după amiază precede marele eveniment de sâmbătă, 7 decembrie, atunci când Albă ca Zăpada, Ariel şi Aurora vor fi prezente la mall-ul Promenada, din Bucureşti, pentru a sărbători Luna Prinţeselor Disney. Astfel, de-a lungul lunii decembrie, pentru a marca sărbătoarea, postul Antena 1 va difuza animaţiile „Mica Sirenă“ şi „Frumoasa din Pădurea Adormită“.

Cele trei Prinţese Disney FOTO Victor Arvunescu

De la ora 14, copiii sunt aşteptaţi în spaţiul comercial special amenajat, la etajul 1 al mall-ului, să îşi demonstreze talentul în zona de colorat, unde cele mai bune desene cu Prinţesele Disney vor fi răsplătite cu premii. Actriţa Bianca Brad le va citi micilor prinţi şi prinţese din cărţile de poveşti Disney. De asemenea, copiii vor avea la dispoziţie o zonă de jocuri pe console Wii şi multe activităţi unde se vor putea bucura de un plus de acţiune şi multe premii. Evenimentul va fi prezentat de actriţa Simina Mititelu, iar intrarea este liberă.

Cele trei Prinţese Disney FOTO Victor Arvunescu

Ştiai că...

„Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici“ este primul film animat de durată din istoria televiziunii? Realizarea peliculei a durat trei ani de zile, fiind lansată în 1934. A primit premiul Oscar la cea de-a 11-a ediţie a galei Academiei Americane de Film şi se află pe lista celor mai bune 100 de filme din istoria cinematografiei americane.

„Frumoasa din Pădurea Adormită“ a avut premiera în cinematografe în anul 1959, iar de atunci şi până acum, Aurora a încântat generaţii de copii cu povestea ei în care binele învinge răul.

În 1989, Disney a inventat o nouă prinţesă, pe „Mica sirenă“ Ariel care trece prin aventuri de neimaginat alături de prietenii ei marini într-o animaţie muzicală.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: