Discovery difuzează o nouă emisiune de supravieţuire, „Roata supravieţuirii“: când începe şi care este conceptul

Discovery difuzează o nouă emisiune de supravieţuire, „Roata supravieţuirii“: când începe şi care este conceptul

Şase participanţi, care trebuie să reziste în şase zone diferite, foarte periculoase, din America de Sud, în cea mai nouă emisiune de la Discovery Channel FOTO Discovery Channel

Discovery Channel va difuza o nouă emisiunea de supravieţuire, „Roata supravieţuirii“, în fiecare duminică, începând din 19 martie, de la ora 22.00, programul urmând să prezinte şase participanţi care trebuie să reziste în şase zone periculoase din America de Sud.

Ştiri pe aceeaşi temă

Discovery Channel anunţă o nouă emisiune despre testarea limitelor şi viaţa în sălbăticie - „Roata supravieţuirii“ - un program ce implică şase participanţi, care trebuie să reziste în şase zone diferite, foarte periculoase, din America de Sud.

„Roata“ e de fapt un calendar lunar figurativ, un mecanism de înregistrare a fazelor Lunii, sub forma unui ceas care afişează în loc de oră locaţii geografice extreme. De fiecare dată când se întoarce roata, fiecare supravieţuitor e lăsat într-o nouă locaţie izolată, expus celor mai ucigătoare condiţii din lume - tundra îngheţată, munţii aspri sau jungla înşelătoare. Intervalul de timp petrecut în fiecare locaţie este dezvăluit doar telespectatorilor, lăsându-i pe supravieţuitori să se frământe obsesiv, întrebându-se când se va întoarce iarăşi roata. Fiecare nouă rotaţie îi aruncă, fără niciun avertisment, într-un alt loc necruţător, iar roata hotărăşte soarta fiecăruia.

Înarmaţi cu câteva unelte pentru supravieţuire şi cu dispozitive SOS pe care le pot folosi oricând ca să renunţe la provocare şi să ceară ajutor, supravieţuitorii trebuie să lupte să rămână în viaţă, găsindu-şi hrană, apă şi adăpost. Când roata se învârte, fiecare este trimis într-o nouă locaţie, unde va fi nevoit să folosească un set de abilităţi complet diferite ca să poată supravieţui. Dacă vreţi să aflaţi cine cedează şi cine câştigă, urmăriţi Roata supravieţuirii“, care va avea premiera pe Discovery Channel duminică 19 martie, de la ora 22.00.

Cei şase participanţi nu sunt profesionişti cu abilităţi extraordinare de supravieţuire. Sunt oameni din medii diverse, cu poveşti de viaţă surprinzătoare, motivaţi să demonstreze că au curajul unei schimbări radicale. Faceţi cunoştinţă cu echipa şi cu poveştile lor:

·         Josh, atletul care şi-a încheiat brusc cariera sportivă din cauza unei accidentări severe şi care acum vrea să îşi demonstreze că a rămas acelaşi competitor ambiţios

·         Luke, instalatorul din Minnesota care a învins cancerul tiroidian

·         Lindsay, model în California, pasionată de sporturi extreme, care vrea să demonstreze că o femeie poate fi în sălbăticie la fel de dură ca un bărbat

·         Adam, antrenor şi maratonist, care luptă pentru prietenul său din copilărie, diagnosticat cu cancer cerebral

·         Shon, fost soldat în Marina SUA, marcat de frecventele atacuri ale colegilor săi şi care vrea să demonstreze că vorbele defăimătoare sunt nefondate

·         Kat, asistentă medicală ambiţioasă, care vrea să le transmită copiilor ei un mesaj puternic - o carieră şi o familie nu sunt piedici de a realiza lucruri măreţe în viaţă

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.ro sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

Descrierile episoadelor

Episodul 1: Abandonaţi

Şase oameni obişnuiţi. Şase zone extreme. 60 de zile în care fiecare dintre ei e pe cont propriu şi trebuie să se mute într-un alt loc atunci când se aşteaptă mai puţin. Având la dispoziţie provizii minime, un luptător de wrestling, un instalator, un model de fitness, un fost puşcaş marin, o asistentă medicală şi un ultramaratonist se confruntă cu o provocare fără egal.

Episodul 2: Se întoarce roata

Participanţii sunt scoşi din prima locaţie unde au ajuns şi obligaţi să o ia de la zero într-o altă regiune extremă. Luke se luptă cu caimanii pentru supremaţia asupra mlaştinilor, Lindsay caută apă, într-o arşiţă de 40,5 grade Celsius, iar unul dintre participanţi renunţă.

Episodul 3: Uzi leoarcă şi morţi de foame

A doua locaţie e o grea încercare mentală pentru toţi. Lindsay ia o decizie importantă. Luke e vânat de caimani în mlaştini. În lupta pentru hrană, Shon e suprasolicitat. Pe insulă, Adam nu reuşeşte să facă focul şi suferă consecinţele.

Episodul 4: Jocurile foamei

Foame extremă, vânătoare agresivă. Shon îşi face un lansator de lance, iar Luke se apucă din nou de vânat aligatori. Adam şi Josh se luptă să găsească apă şi să facă focul. Încă un participant cedează.

Episodul 5: Rugăciuni pentru salvare

A treia zonă nu e cu nimic mai prietenoasă decât celelalte. Lindsay slăbeşte prea mult, ajungând la o greutate nesănătooasă. Luke pescuieşte, dar face mari eforturi să nu fie afectat de izolare. Organismul lui Shon refuză să mai funcţioneze.

Episodul 6: TBC

Se decide soarta lui Shon. „Roata“ supravieţuirii îi trimite pe participanţi în Etapa a 4-a. Speranţe lui Lindsay sunt spulberate de tundra golaşă. Adam caută ceva de mâncare în zona mlaştinilor, dar e năpădit de caimani. Luke are parte de suprema provocare în munţi.

Episodul 7: TBC

Lindsay îşi termină raţiile de hrană, ajungând într-o situaţie de viaţă şi de moarte. Adam face mari progrese, dar „Roata“ se învârte, trimiţându-i în Etapa a 5-a. Luke speră să prindă primul lui peşte în tundra iar năvodul lui Adam se încâlceşte în zona câmpiilor cu vegetaţie măruntă.

Episodul 8: TBC

Se apropie Ziua Nr. 60, iar ultima decizie a „Roţii“ îl trimite pe Luke pe insula unde ploaia nemiloasă a îngenuncheat doi participanţi. Plin de răni şi mort de foame, Adam se îndreaptă spre frigul cumplit din munţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările