Dima Trofim, despre motivele care l-au determinat să participe la „Ultimul trib“: „Am vrut să o ajut pe sora mea, care era bolnavă“ FOTO

Dima Trofim, despre motivele care l-au determinat să participe la „Ultimul trib“: „Am vrut să o ajut pe sora mea, care era bolnavă“ FOTO

Dima Trofin FOTO Antena 1

Cântăreţul Dima Trofim (29 de ani), originar din Chişinău, a povestit pentru prima dată care a fost unul dintre motivele pentru care a decis să participe în show-ul „Ultimul Trib”, de la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreţul Dima Trofim a vorbit pentru prima dată despre decesul surorii lui şi a mărturisit că unul dintre motivele pentru care a ales să participe în show-ul de la Antena 1 a fost ca să o poată ajuta financiar pe sora lui. 

„Unul dintre motivele pentru care am mers în «Ultimul Trib» a fost să o pot ajuta pe sora mea, care era bolnavă. A fost ceva spontan şi la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie aşa, nu ne-am aşteptat la aşa ceva şi nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Cu toată familia am o relaţie specială, dar sora mea mai mare a fost ca şi mama mea dintotdeaua. Pot spune că am două mame, dar acum una este Sus“, a povestit Dima Trofim în emisiunea „Prietenii de la 11“.  
 
 
Dima a mai spus că încearcă în această perioadă să petreacă alături de familia sa cât de mult timp poate, cu atât mai mult cu cât decesul surorii sale i-a agravat tatălui său o afecţiune mai veche. „A avut un atac cerebral în urmă cu opt ani şi vestea că sora mea s-a stins l-a afectat forte mult, iar acum trece printr-o perioadă dificilă”, a mai spus Dima. 
 
Dima Trofin şi sora lui, Rodica
 
Dima Trofim Gheorghiţă, născut la Chişinău, a participat prima dată în 2008 la showul „Fabrica de Staruri“ din Chişinău, apoi a devenit celebru în serialul „Pariu cu viaţa“, de la Pro TV. În 2013, a fost la „Dansez pentru tine“, în 2015, la „Ferma vedetelor“, iar în 2016 a trecut şi la concurenţă, la emisiunea concurs „Te cunosc de undeva“, de la Antena 1. 

 

citeste totul despre: