Digi 24 a scos din grilă seria de investigaţii „România furată“. Mesajul jurnalistei Oana Despa, care coordona echipa

Digi 24 a scos din grilă seria de investigaţii „România furată“. Mesajul jurnalistei Oana Despa, care coordona echipa

Seria de investigaţii „România furată“ a fost scoasă din grila Digi 24 după cinci ani. Jurnalista Oana Despa, care coordona echipa, a transmis un mesaj.

Digi 24 continuă seria schimbărilor majore. Potrivit Paginademedia.ro, programul „România furată“ ar fi trebuit să intre pe post duminică seara de la ora 21.30, în cadrul „Jurnalului de seară“, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Seria de investigaţii „România furată“ era coordonată din anul 2014 de jurnalista Oana Despa. Programul a fost gândit ca o serie de investigaţii despre devalizarea unor companii de stat precum Siderca, Bancorex, Loteria, Tractorul Braşov, Serele Codlea, Sidex sau ICA. Echipa a realizat şi documentarul despre dezastrul de la clubul Colectiv intitulat „Un minut şi o secundă“.

Oana Despa a transmis şi un mesaj pe Facebook în care a precizat că nu părăseşte televiziunea Digi 24.

„Poate nu am fost cea mai bună şefă. Şi nici cea mai comunicativă. Poate nu am înţeles toate subiectele sau nu am putut să le explic suficient de bine mai departe. Mi s-a rupt sufletul pentru fiecare plecare, că a fost alegerea mea sau nu. Şi atunci când am dat prima şi singura amendă. Despre toate aceste lucruri, am considerat că sunt corecte şi demne. Dacă am crezut cu tot sufletul în ceva, în cei 23 de ani de carieră jurnalistică, am crezut în puterea noastră de a face o ţară mai bună. Despre asta e «România furată». Despre bunătatea oamenilor cinstiţi. Probabil că am greşit mult. Dar îm asum fiecare greşeală şi fiecare alegere. Vreau să le mulţumesc tuturor, chiar şi celor cu care nu am rămas tocmai prieteni. Viaţa merge înainte. P.S: Nu plec de la Digi24. Rămâne, în opinia mea, cea mai curată televiziune de ştiri“.

Încă de la începutul anului, conducerea Digi 24 a făcut mai multe schimbări, printre care desfiinţarea staţiilor locale. De asemenea, Tudor Muşat, unul dintre principalii prezentatori ai postului, a întrerupt colaborarea, la fel ca alţi reporteri, editori şi producători.  

Compania a pus schimbarea pe seama unui proiect de eficientizare a activităţilor din trustul media începând din luna februarie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: