Diana Munteanu şi Florin Ristei prezintă emisiunea „Prietenii de la 11“: când începe şi despre ce va fi

Diana Munteanu şi Florin Ristei prezintă emisiunea „Prietenii de la 11“: când începe şi despre ce va fi

Diana Munteanu şi Florin Ristei FOTO Antena 1

Diana Munteanu şi Florin Ristei vor prezenta la Antena 1 emisiunea „Prietenii de la 11“, care urmează să debuteze la începutul lunii martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antena 1 va avea o emisiune de tip magazin, cu informaţii din toate domeniile şi numeroşi invitaţi, după cum promit reprezentanţii postului. Noua producţie se va numi „Prietenii de la 11“ şi va începe pe data de 6 martie, fiind difuzată de luni până vineri, de la ora 11.00. 

Formatul emisiunii este unul live şi timp de două ore în platoul emisiunii vor fi invitate diverse personalităţi, iar telespectatorii vor putea urmări reportaje şi diverse materiale. Acestea vor acoperi subiecte despre tendinţe, atât din zonele de life style, medicină, alimentaţie, design, amenajări interioare, cât şi pe cele din sport, parenting, copii, astrologie şi multe altele legate de hobbyuri, pasiuni şi zona socială.

„Sunt fericită că fac parte din acest proiect nou, este o emisiune aşa cum sunt şi eu, veselă, energică şi simt că acest format mi se potriveşte perfect. Nu am lucrat niciodată cu Florin, dar sunt sigură că vom face o echipă minunată împreună. Florin are o energie bună, eu la fel şi sper ca starea noastră pozitivă să îi binedispună şi pe cei de acasă“, a declarat Diana Munteanu.

„Pentru mine este o provocare la 30 ani, pentru că e prima oară când am un program zilnic. Este un format care mi se potriveşte la fix, având libertate de exprimare absolută, îmi permite să fiu eu în orice situaţie. Diana mi se pare o persoană foarte prietenoasă şi deschisă şi pe mine mă ajută lucrul acesta. Cred că o să fim cei mai buni prieteni de la 11“, a spus şi Florin Ristei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: