Diana Bart pregăteşte budincă de vară cu fructe de pădure, la „Click! Poftă bună“ de sâmbătă, la Prima TV

Reţeta unui delicios desert cu căpşuni, pregătit de Diana Bart la emisiunea „Click! Poftă bună!“

Diana Bart pregăteşte sâmbătă, alături de chef Andrei, de la ora 11:30, la Prima TV, unul dintre cele mai savuroase deserturi din sezonul de primăvară, budincă de vară cu fructe de pădure şi căpşuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu un efort minim şi cu ingrediente sănătoase, Diana Bart „a operat“ un bol de fructe de pădure pe care le-a stors de sucul delicios. Mai apoi, cu o lingură a presat pe fructele stoarse , iar sucul acumulat a fost folosit pentru a înmuia mai multe felii de pâine. Între timp, chef Andrei a învelit un bol cu folie alimentară şi unde a aşezat feliile de pâine, dar şi restul din mixul de fructe. După două ore de stat la frigider, desertul arata cu adevărat delicios.

Reţeta de budincă de vară a fost pe placul Dianei Bart, care s-a arătat încântată. „Desertul ăsta m-a dat gata, ce-i drept arată demenţial“, a spus prezentatoarea.

Pentru a vedea şi alte reţete pregătite de Diana Bart, urmăriţi emisiunea „Click! Poftă bună“, în fiecare sâmbătă de la ora 11:30, la Prima TV.

Reţeta completă de budincă de vară cu fructe de pădure (4-5 porţii)

Timp de preparare: 15 minute

Dificultate: medie

Ingrediente

-10 felii mari de pâine albă
- 150 g fructe de pădure congelate
- 50 g zahăr brun
- 4-5 frunze de mentă proaspete

Mod de preparare:

Pui fructele de pădure într-un bol, iar peste ele pui zahărul brun. Zdrobeşti fructele, după care le pui la scurs, pasându-le uşor cu o lingură pentru a îndepărta tot sucul. Îmbraci pereţii unui bol încăpător cu folie alimentară, lăsând folie pentru a acoperi vasul.

Tai coaja feliilor de pâine, iar miezul îl înmoi în sucul fructelor de pădure. Aranjezi feliile astfel încât pereţii şi baza bolului să fie acoperite. Deasupra feliilor pui fructele de pădure zdrobite.

Acoperi vasul cu restul de folie alimentară şi presezi uşor. Dai budinca la frigider pentru 2 ore, după care o răstorni într-o farfurie întinsă. O poţi orna cu căpşuni tăiate şi frunze de mentă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: