Dezvăluiri din culise înainte de finala „Te cunosc de undeva“: ce le-a dat bătăi de cap concurenţilor

Dezvăluiri din culise înainte de finala „Te cunosc de undeva“: ce le-a dat bătăi de cap concurenţilor

Concurenţii celui de-al 13-lea sezon „Te cunosc de undeva“ FOTO Antena 1

Cei 10 concurenţi ai celui de-al 13-lea sezon „Te cunosc de undeva“ au povestit care au fost situaţiile care i-au pus în dificultate, ce personaje le-au ieşit cel mai bine, dar şi pe care n-au reuşit să le imite sub nicio formă, ce obiceiuri au avut înainte de a urca în liftul magic, dar şi dacă au reuşit să afle lucruri noi despre ei datorită acestui show.

Ştiri pe aceeaşi temă

După 14 săptămâni de show şi câteva luni bune de filmări şi antrenamente, cei 10 concurenţi ai celui de-al 13-lea sezon al transformărilor povestesc ce a însemnat pentru ei experienţa „Te cunosc de undeva“. 
 
Show-ul transformărilor îşi va desemna câştigătorul în această seară, de la ora 20.00, în marea finală de la Antena 1. Câştigătorul „Te cunosc de undeva“ va fi ales dintre cei cinci finalişti: Mihai Trăistariu, Barbara Isasi, Connect-R, Romică Ţociu şi duetul Ana Baniciu şi Raluka. 
 
Nefinaliştii Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghişan şi Jean de la Craiova vor susţine momente extraconcurs, alături de invitaţi speciali, şi apoi le vor acorda puncte colegilor finalişti, alături de membrii juriului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.
 
Înainte de finala „Te cunosc de undeva“, concurenţii celui de-al 13-lea sezon au povestit detalii din culise. 
 
Mihai Trăistariu (39 de ani)
 
 
Mihai Trăistariu spune că la „Te cunosc de undeva“ a reuşit să scape de un tic: „Eu dau din mâna stângă mereu. Mai ales când am de ridicat la notele înalte. Ridic şi vocea, dar şi mâna. Greu am scăpat de acest tic în timpul filmărilor. Apoi ridic sprâncenele, ca un semn de mirare, iar Cristi Iacob mi le-a lipit într-o zi cu leucoplast“.
 
Pe parcursul show-ului, Trăistariu nu s-a putut obişnui cu personajele feminine: „Mi-a fost foarte greu să fiu feminină, sexy, senzuală, elegantă, puternică, isterică, frumoasă. Bine că m-am născut băiat. De asemenea, nu m-am putut obişnui cu notele mici. Deşi toţi concurenţii au luat câte un patru, în cazul meu a fost o dramă în ziua aia. Încă mi-e ruşine cu ele şi nu vreau să-mi amintesc“, adaugă el.
 
Personajele care, din punctul lui de vedere, l-au prins cel mai bine au fost Amy Winehouse, Bette Midler, Barbra Streisand, Andrea Bocelli. „Nu sunt mulţumit de Maria Callas. Eram fix la început. Şi am cântat ca mine. Dacă primeam personajul mai spre sfârşit, l-aş fi făcut perfect. M-am prins târziu de ceea ce înseamnă «Te cunosc de undeva»“, precizează Mihai.
 
Barbara Isasi (29 de ani)
 
 
Barbara Isasi spune că nu a început sezonul „Te cunosc de undeva“ în cele mai bune condiţii din punct de vedere psihic. „Am răcit foarte tare şi mi-am fisurat meniscul, aşa că mi-a fost un pic greu la început, dar după aceea mi-am revenit şi a fost super. Dar când mi-a picat personajul Benone Sinulescu, am fost aproape să fac infarct. Când am ascultat prima dată piesa pe care trebuia să o cânt, «Mână caii, vizitiu», am crezut că e o glumă, pentru că mi se părea atât de grea pentru mine. Era şi foarte rapidă, şi în limba română, pe care nu o stăpânesc foarte bine. Până la urmă m-am obişnuit, iar acum toată familia mea ştie şi cântă «I-auzi, i-auzi, i-auzi, ia» (râde). Chiar a fost o mare provocare această piesă pentru mine şi îi mulţumesc iubitului meu, care este român, şi care m-a ajutat enorm să învăţ textul“, povesteşte Barbara. 
 
Connect-R (36 de ani)
 
 
Pentru Connect-R, o piatră de încercare au fost travestiurile: „Greu a fost şi cu timpul puţin pe care l-am avut la dispoziţie să repet, ţinând cont că eu aveam în paralel şi multe concerte şi sesiuni de studio. De asemenea, nu m-am putut obişnui cu tocurile“. 
 
Dintre personajele pe care le-a imitat pe scena transformărilor, cel mai mult i-a plăcut cum au ieşit John Legend, Tina Turner şi Bob Marley. „Dar şi dansul lui Michael (râde). De fapt, cred că m-am descurcat destul de bine la majoritatea personajelor. Însă, poate cel mai dificil mi s-a părut Dalida“, mai spune Connect-R. 
 
Raluka (29 de ani) şi Ana Baniciu (25 de ani)
 
   
Raluka şi Ana Baniciu care, în acest sezon, au cântat în duet, spun la unison că le-a plăcut foarte mult să-i imite pe Romică Ţociu şi Cornel Palade, transformare care le-a adus, de altfel, şi câştigarea acelei ediţii. „Şi celelalte personaje ne-au plăcut. Însă cel mai greu a fost să facem amândouă oglinda unui personaj care nu era de faţă... Michael Jackson“, spune Raluka. 
 
Cele două prietene spun că repetau până în momentul apariţiei pe scenă. „Repetam cu Ralu toată ziua până urcam pe scenă, ca să fim sigure că ne iese momentul. Este un format extrem de greu, nu ştiu cum pare la televizor, dar e o desfăşurare uriaşă de forţe, de la transformare până la momentul în sine. Când urcam în lift, uitam cine suntem şi intram în pielea personajului“, povesteşte Ana.
 
Raluka s-a obişnuit cel mai greu cu mustaţa şi lentilele de contact. „Mustaţa şi barba mă mâncau non-stop, iar cu lentilele de contact nu vedeam nimic şi îmi lăcrimau ochii încontinuu“, spune ea. Anei i-a fost puţin dificil din punct de vedere coregrafic: „Mie îmi place să mă exprim liber, fără paşi studiaţi, dar am reuşit să trec peste acest prag şi, spre final, am avut chiar nişte coregrafii reuşite“.
 
Romică Ţociu (56 de ani)
   
 
Romică Ţociu nu a reuşit să se obişnuiască nicicum cu tocurile şi cu perucile, care îi alunecau mereu de pe cap. „Şi nici cu Trăistariu (râde)“, adaugă el amuzat. Crede că i-au ieşit bine transformările în Joe Dassin, Salman Khan, Marian Nistor, Liviu Vasilică, Constantin Enceanu şi Romica Puceanu, mai puţin Raffaella Carra.
 
„La emisiunea asta am aflat că pot să fac foarte multe lucruri. Deşi le ştiam, nu le-am pus în practică pe toate odată niciodată, la un asemenea nivel, în cadrul unei emisiuni de divertisment de prime-time. Acest show m-a încărcat foarte mult şi aici am descoperit că sunt, într-adevăr, foarte talentat (râde), fapt confirmat şi de Cornel (n.n. partenerul său de scenă, Cornel Palade). De asemenea, am descoperit că am disponibilitatea de a face parte din orice trupă, indiferent de vârsta celorlalţi componenţi“, mai spune Romică.
 
Alexandra Velniciuc (38 de ani)
 
 
Alexandra Velniciuc recunoaşte că lentilele de contact i-au „mâncat viaţa“. „Mai ales cele închise la culoare, prin care vedeam un cerc negru de jur împrejurul imaginii“, precizează ea. De asemenea, spune amuzată că nu s-a putut obişnui cu ea însăşi în diverse posturi şi că regretă faptul că nu a avut la dispoziţie timp suficient să pregătească momentele aşa cum şi-ar fi dorit. 
 
Alexandra mărturiseşte că i-au ieşit bine personajele care au fost pe gustul său, precum Alla Pugacheva, Marina Voica, Elena Cârstea, Patricia Kaas şi că nu a fost deloc mulţumită de Michael Jackson şi de Camilla Cabelo.
 
Carmen Rădulescu (54 de ani)
 
 
Carmen Rădulescu şi-a dorit să îi pice personaje cu coregrafie. „Dar n-am ştiut, nici n-am crezut că este atât de dificil să cânţi şi să dansezi în acelaşi timp. Am făcut faţă atât cât am putut, destul de greu. Nu m-am putut obişnui nici cu faptul că trebuia să rămân în personaj până la sfârşit. Ca atitudine, ca sensibilitate, ca vorbă“, spune ea. 
 
Diana Ross, Lepa Brena, Bonnie Taylor şi Nana Mouskouri sunt personajele pe care le-a iubit şi le-a interpretat cât a putut de bine. În schimb, „Taylor Swift, Gloria Estefan şi Loredana m-au sleit de puteri. Acum râd şi mă amuz, pentru că la Taylor Swift pur şi simplu m-am blocat, deşi ştiam dansul ca pe «Tatăl nostru». Mi-a fost teamă că nu va fi un sincron perfect şi atunci... am renunţat în ultima clipă“, povesteşte Carmen.
 
Jean de la Craiova (48 de ani)
 
 
La rândul său, Jean de la Craiova spune că cel mai mult i-a plăcut să o imite pe Mirabela Dauer. „De altfel, toate personajele în limba română au fost OK. Dar a fost hazliu şi fain să fiu şi James Brown, şi Demis Roussos. Mi-ar fi plăcut să-mi cadă la ruletă şi Elvis Presley, Stevie Wonder, Ştefan Bănică jr. M-ar fi pus în valoare“, afirmă Jean.
 
Jean mai spune că avea şi un obicei înainte să urce pe scenă. „Când intram în lift, spuneam «Tatăl nostru» şi mă închinam, pentru că liftul acela îţi dădea nişte emoţii fantastice“.
 
 
Alin Gheorghişan
 
 
Pentru Alin Gheorghişan, cel mai dificil a fost să găsească registrele vocale, „pentru că aproape toate personajele mele au avut alte registre faţă de al meu“. Spune că, din punctul său de vedere, nu i-a ieşit niciun personaj: „Au fost momente excelente, chiar este un show, nu avem cum să fim perfecţi si asta ne face frumoşi, iar eu sunt mulţumit că publicul mă place“.
 
Mărturiseşte că în fiecare zi află lucruri noi despre el şi că aşa s-a întâmplat şi la „Te cunosc de undeva“. „Cum e, de fapt, aici? 3, 2, 1, camera porneşte şi, indiferent că te-ai pregătit sau nu într-o săptămână pentru rolul care ţi-a picat la ruletă, trebuie să poţi, bre! Ăsta este motivul pentru care mulţi artişti nu se încumetă să se bage la acest show“, mai spune Alin.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: