Dezbrăcatu' revine la „Cronica Cârcotaşilor“ după un an: „Decizia de a pleca a fost radicală, dar timpul le rezolvă pe toate“

Dezbrăcatu' revine la „Cronica Cârcotaşilor“ după un an: „Decizia de a pleca a fost radicală, dar timpul le rezolvă pe toate“

Codruţ Kegheş spune că revenirea înseamnă o mare bucurie şi împlinire FOTO Prima TV

Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu') va reveni din toamnă la „Cronica Cârcotaşilor“, la un an de la ruptura echipei emisiunii, potrivit regizorului producţiei, Silviu Iliuţă, care a făcut anunţul pe blogul său, citat de Paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A fost plecat în ultimul an. Pe de alta parte, e «uşor plecat» de când îl ştiu. Cici, bine ai revenit acasa! (…) Cici, pentru noi, Dezbrăcatu, pentru dumneavoastră, revine la «Cronica Carcotaşilor». Din toamnă, la Prima TV“, a anunţat Iliuţă pe blogul cronicipebune.ro.
 
Într-un scurt interviu acordat ziarului „Adevărul“, Codruţ Kegheş a explicat cum a luat decizia de a reveni la Prima TV. 
 
„Adevărul“: Cum ai decis să revii în echipa „Cronicii Cârcotaşilor“? 
Codruţ Kegheş: Zarurile au fost aruncate. (Râde) Am luat decizia de a reveni după ce ne-am gândit foarte serios la acest lucru şi pot să vă spun că mi-a fost foarte dor de casă. Dezbrăcatu', personajul meu, trebuia să existe la „Cronică“.  
 
A fost o propunere din partea lui Şerban Huidu?
A fost gând la gând cu bucurie. El se gândea, eu la fel, şi am zis hai să o facem. 
 
Revii la pupitru sau vei avea alt rol?
Roluri în „Cronică“ am avut cu zecile. Pentru mine este important că sunt din nou în „gaşca nebună“ de la „Cronică“. Ce va fi, veţi vedea din toamnă.
 
Ce înseamnă pentru tine această revenire?
Înseamnă o mare bucurie, o împlinire şi, mai mult decât atât, realizarea faptului că ce am făcut timp de 14 ani am făcut bine şi cu mult suflet. Lumea are nevoie de Dezbrăcatu' la televizor. 
 
S-a schimbat ceva faţă de 2014, când ai ales să pleci?
Nu. Ceasul meu s-a oprit in 2014 si a repornit acum. Decizia de atunci a fost una radicală, dar timpul le rezolvă pe toate.
 
Mihai Găinuşă a declarat recent că sunt şanse să se alăture echipei Digi One. Ţie ţi s-a propus?
Important este că am ales cu sufletul, am revenit la „Cronică“ şi că abia aştept să ne apucăm de treabă.
 
Vei continua şi la Radio 21?
Momentan suntem în vacanţă, mai vedem ce se întâmplă până la toamnă. 
 
Amintim că în iunie 2014, Mihai Găinuşă a anunţat că părăseşte echipa emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, după aproape 14 ani, alături de Codruţ Kegheş şi Octavian Păscuţ (Mistreţu). La scurt timp, cei trei au lansat o nouă emisiune de divertisment, „Cusurgiii“, difuzată tot de Prima TV, care s-a încheiat după doar un sezon. De asemenea, la sfârşitul lunii iulie 2014, Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş, alături de întreaga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM, s-au mutat la Radio 21, unde au adaptat emisiunea „Cusurgiii“, transformând-o în „Gaşca lui Găinuşă“.
 
La pupitrul „Cronicii“ au fost aşezaţi, în primul sezon de după destrămarea echipei, bebeluşa Ioana Petric şi actorul Alex Bogdan, care ulterior a fost înlocuit de rockerul Cristian Hrubaru
 
Recent, Găinuşă a confirmat pentru „Adevărul“ că a filmat un pilot pentru Digi One, viitoarea televiziune cu care omul de afaceri Zoltán Teszári vrea să facă concurenţă posturilor Pro TV şi Antena 1.

Pe acest subiect mai puteţi citi şi:

Mihai Găinuşă pleacă de la Cronica Cârcotaşilor: „Cea mai mare parte a vieţii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni“
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările