Deputatul PSD Eugen Nicolicea, jigniri grosolane la adresa jurnalistei B1 TV Nadia Ciurlin: „Sunteţi jalnică!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Nicolicea i-a jignit pe Nadia Ciurlin şi pe Valeriu Turcan FOTO Captură B1 TV/flux.ro
Eugen Nicolicea i-a jignit pe Nadia Ciurlin şi pe Valeriu Turcan FOTO Captură B1 TV/flux.ro

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a jignit-o în direct pe jurnalista B1 TV Nadia Ciurlin după ce aceasta l-a confruntat cu privire la raportul întocmit de comisia parlamentară de anchetă ce a vizat alegerile prezidenţiale din 2009, din care politicianul face parte.

În cadrul emisiunii „Talk B1“, Nadia Ciurlin l-a avut invitat pe deputatul PSD Eugen Nicolicea şi a prezentat un extras din raportul comisiei de anchetă în care se afirmă că legea a fost încălcată când decretul de revocare din funcţia de ministru a lui Dan Nica şi numirea lui Vasile Blaga au fost publicate în acelaşi Monitor Oficial. Acelaşi lucru s-a întâmplat însă şi marţi, când Adrian Ţuţuianu a demisionat din funcţia de ministru al Apărării şi a fost numit interimar Marcel Ciolacu.

Chestionat cu privire la acest aspect, Eugen Nicolicea a respins cu vehemenţă că ar fi vorba de situaţii similare şi a acuzat-o pe moderatoarea Nadia Ciurlin că dezinformează, spune „bazaconii şi minciuni“.

Deputatul PSD a insistat asupra faptului că jurnalista a spus la un moment dat că Dan Nica a demisionat şi nu că a fost revocat din funcţie. Deşi realizatoarea s-a corectat în repetate rânduri, Eugen Nicolicea nu a putut depăşi momentul, a insistat şi a evitat să răspundă întrebărilor. Mai mult, deputatul PSD a jignit-o grosolan pe Nadia Ciurlin, iar pe Valeriu Turcan l-a numit satanist.

În cele din urmă, în pauza de publicitate, Eugen Nicolicea a fost poftit afară din platoul emisiunii. 

Redăm o parte a dialogului din emisiunea „Talk B1“

Eugen Nicolicea: Sunteţi jalnică!

Nadia Ciurlin: Domnule Nicolicea, eu vă arăt hârtii, documente. Eu vă atac la persoană? Cum vă permiteţi să mă faceţi pe mine jalnică? Eu v-am făcut vreodată, în vreo emisiune, jalnic?

Eugen Nicolicea: Dvs. minţiţi.

Nadia Ciurlin: Cu ce mint? Citiţi raportul, oameni buni. Eu mint pentru că am zis demisie şi nu am zis revocare. 

Eugen Nicolicea: Extraordinar! Nicio deosebire!

Eugen Nicolicea: Dvs. spuneţi prostii! 

Nadia Ciurlin: Domnule Nicolicea, întreceţi orice limită, dincolo de faptul că nu este elegant pentru un bărbat să vorbească aşa cu o femeie…

Eugen Nicolicea: Dar pentru o femeie să-şi dea în petec… (…) Dacă nu înţelegeţi, puţină şcolarizare nu strică la nimeni. 

Nadia Ciurlin: Vă faceţi de ruşine. Vă râde o ţară întreagă, pentru lipsa de respect la adresa unei femei…e groaznic ce faceţi. Şi în al doilea rând, pentru atacurile la persoană fără argumente. Dacă aveţi argumente rămâneţi în emisiune, dacă nu, nu vă permit să rămâneţi doar pentru a ne jigni. 

 

Eugen Nicolicea: Nu e emisiunea şi televiziunea dumitale. O să sesizez CNA-ul.

Nadia Ciurlin: Foarte bine. Haideţi că nu suntem la piaţă.

Eugen Nicolicea: La piaţă vă duceţi dvs. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite