Denise Rifai este înlocuitoarea lui Rareş Bogdan la Realitatea TV

Denise Rifai este înlocuitoarea lui Rareş Bogdan la Realitatea TV

Realizatoarea Denise Rifai va prelua tronsonul orar lăsat liber de Rareş Bogdan, care a intrat în politică, fiind principalul candidat al PNL la alegerile europarlamentare. Emisiunea însă nu se va mai numi „Jocuri de putere“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o declaraţie pentru HotNews, patronul Realitatea TV, Cozmin Guşă, a anunţat că Denise Rifai va umple golul lăsat de Rareş Bogdan în grila postului de ştiri. Astfel, începând de luni, în intervalul 21.00-24.00, Denise Rifai va face o nouă emisiune, intitulată „Legile Puterii“. 
 
Guşă a motivat decizia prin faptul că realizatoarea a scos audienţe remarcabile în ultimele luni: „S-a impus evident în faţa publicului, se bătea cu emisiunile de ştiri. (...) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realităţii, e antibaroni, apără libertatea de exprimare“.
 
Până acum, Denise Rifai realiza „Talknews“, în intervalul 19.00-21.00.
 
Mutarea vine după ce Rareş Bogdan a devenit oficial principalul candidat al PNL la alegerile europarlamentare, ceea ce a înseamnat automat încheierea colaborării de şapte ani cu Realitatea TV, întrucât cele două funcţii (politician şi realizator TV) sunt incompatibile potrivit Codului audiovizual
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: