Demisii importante la TVR: Emma Zeicescu şi Emanuela Schweninger, jurnalista jignită de Doina Gradea, părăsesc postul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistele Emma Zeicescu, realizatoare a emisiunii „Ca-n viaţă“, şi Emanuela Schweninger, care a fost numită de şefa TVR Doina Gradea „cap de porc“, pleacă de la Televiziunea Română.

Emma Zeicescu, realizatoare a emisiunii „Ca-n viaţă“, şi Emanuela Schweninger, jurnalistă specializată pe sănătate, cea care a fost numită de Doina Gradea „cap de porc“ pentru că a insistat cu întrebări pentru Gabriela Firea, părăsesc postul public TVR de la finalul anului 2019, potrivit Paginademedia.ro.

Ultima ediţie a emisiunii „Ca-n viaţă“ va fi difuzată pe 20 decembrie, iar Emma Zeicescu se va alătura echipei Gandul.info, publicaţie achiziţionată recent de omul de afaceri Radu Budeanu, de la Adrian Sârbu. 

Emanuela Schweninger se va alătura echipei Observator, de la Antena 1. 

Cine este Emma Zeicescu

Emma Zeicescu s-a alăturat TVR în septembrie 2016, când modera „Perfect Imperfect“, emisiune pe care a realizat-o iniţial de luni până vineri, de la 18.30. 

Anul trecut, în 2018, Emma Zeicescu a făcut o pauză de câteva săptămâni, după ce ea şi jurnalistul Claudiu Popa au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc, după ce au fost prinşi la festivalul Summer Well, cu două ţigări de canabis. DIICOT a decis clasarea cauzei, notează sursa citată.

În 2019, odată cu lansarea grilei de primăvară, Emma Zeicescu a venit cu o nouă emisiune, „Ca-n viaţă“.

Emma Zeicescu are o experienţă de aproape 20 de ani în media. A lucrat la posturi ca Naţional TV, Digi24 şi Realitatea TV. La Digi şi la Realitatea TV a prezentat o lungă perioadă de timp în echipă cu jurnalistul Cosmin Stan (acum prezentator la Ştirile Pro TV). 

Cine este Emanuela Schweninger

Emanuela Schweninger a intrat în echipa TVR la finalul anului 2016. Anterior, ea a lucrat la Realitatea TV şi o scurtă perioadă la Prima TV. Ea a început să lucreze la 12 ani, la Antena 1 Slobozia, unde a prezentat emisiuni pentru copii timp de opt ani. 

   

image

Emanuela Schweninger a fost numită „cap de porc“ de Doina Gradea FOTO Paginademedia.ro

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite