Delia, costumată într-un personaj din serialul Netflix „La Casa de Papel“: artista a cântat pe stradă „Bella Ciao“ VIDEO

Delia, costumată într-un personaj din serialul Netflix „La Casa de Papel“: artista a cântat pe stradă „Bella Ciao“ VIDEO

Delia FOTO Captură video unsitedemuzica

Cântăreaţa Delia a apărut deghizată cu o perucă neagră, ochelari de soare şi în salopetă roşie, caracteristică eroilor din serialul Netflix, „La Casa de Papel“, care va debuta mâine, 19 iulie, cu cel de-al treilea sezon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista, care a fost înconjurată de mai mulţi indivizi costumaţi complet, şi cu măştile pe care serialul le-a făcut celebre, a interpretat pe stradă, în Centrul Vechi din Capitală, piesa „Bella Ciao“, imnul partizanilor italieni, anti-fascişti, din Al Doilea Război Mondial, coloana sonoră a serialului. 
 
În afară de „Bella Ciao“, Delia a mai cântat şi o altă piesă cu câteva versuri în spaniolă din repertoriul propriu: „Despablito“, notează unsitedemuzica. 
 
Cântăreaţa, care s-a declarat fană a serialului, promovează astfel cel de-al treilea sezon „La Casa de Papel, care va debuta pe Netflix, mâine, 19 iulie. 
 
 
„La Casa de Papel“, a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, în spaniolă, atunci când sezoanele 1 şi 2 au fost lansate pe Netflix la nivel global în 2018. 
 
Producţia spaniolă este creată de Álex Pina şi îi are în distribuţie pe Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte şi Miguel Herrán.
 
Serialul care a debutat în 2017 are în centru un grup de hoţi care dau lovitura perfectă din istodia Spaniei şi fură 2,4 miliarde de euro.
 
Netflix este liderul global al reţelelor de televiziune prin internet, cu 139 de milioane de abonaţi din peste 190 de ţări. Platforma oferă seriale, documentare şi lungmetraje într-o varietate de genuri şi limbi. 

Abonaţii au acces nelimitat la conţinut, oricând şi oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: