Debut în forţă pentru Vocea României: câţi români s-au uitat la ediţia care a marcat revenirea lui Brenciu în juriu

Debut în forţă pentru Vocea României: câţi români s-au uitat la ediţia care a marcat revenirea lui Brenciu în juriu

Horia Brenciu şi Irina Rimes FOTO Pro TV

Prima ediţie din 2019 a show-ului „Vocea României“, cu Horia Brenciu în juriu, a avut cifre de audienţă mai mari decât debutul din 2018, fiind lider detaşat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Debutul celui de-al nouălea sezon al emisiunii „Vocea României“ a plasat Pro TV în topul audienţelor pe toate segmentele de public, depăşind animaţia „Frumoasa şi bestia“, difuzată de Antena 1, şi noul serial turcesc de la Kanal D, „Lacrimi la marea neagră“.

Potrivit cifrelor publicate de Paginademedia.ro, prima ediţie „Vocea României“ din 2019 a fost urmărită în fiecare minut de aproape 1,7 milioane de români din întreaga ţară, un debut mai în forţă decât cel de anul trecut, când a înregistrat 1,4 milioane de telespectatori.

La nivel naţional, locul secund i-a revenit postului Kanal D, cu 1,045 milioane de telespectatori. Surprinzător, podiumul a fost completat de postul de ştiri România TV, cu 637.000 de privitori, în timp ce Antena 1 s-a clasat pe patru, cu 536.000.

Peste 900.000 de telespectatori de la oraşe s-au uitat la „Vocea României“, o audienţă dublă faţă de locul al doilea, ocupat de Kanal D (482.000), şi triplă,faţă de locul al treilea, România TV (334.000).

Peste o treime dintre tinerii care aveau televizoarele deschise vineri seara se uitau la emisiunea cu Irina Rimes, Tudor Chirilă, Horia Brenciu şi Smiley. În cifre – 415.000 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Astfel, Pro Tv a avut o audienţă de peste trei ori mai mare decât locurile doi şi trei.

Pe publicul comercial, Antena 1 a avut poziţia a doua, cu 131.000, urmată, la foarte mică distanţă, de Kanal D, cu 125.000.

După prima ediţie de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României“, Tudor Chirilă are doi concurenţi în echipă: Mădălina Lefter şi Bogdan Ghirău; Smiley trei: Iuliana Preda, Zoe Grigoraş şi Daniel Tudor; Irina a adus în echipa ei un concurent: Bogdan Dumitraş, iar lui Brenciu i s-au alăturat două concurente: Luiza Constantin şi Mălina Ciarnău.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: