De la extaz la agonie. O filmare în care Mircea Badea spune că „sigur, sigur, sigur“ va fi cvorum, virală după eşecul referendumului. Reacţia ulterioră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Badea a susţinut referendumul pentru familia tradiţională, dar va supravieţui eşecului FOTO Arhivă personală
Mircea Badea a susţinut referendumul pentru familia tradiţională, dar va supravieţui eşecului FOTO Arhivă personală

Un fragment din emisiunea „În gura presei“ în care Mircea Badea (44 de ani), unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai familiei tradiţionale, dă ca „sigur, sigur, sigur“ cvorumul s-a răspândit pe Facebook după eşecul referendumului. De asemenea, vedeta postului Antena 3 a avut câteva reacţii şi după ce votul s-a încheiat.

Înainte de eşecul referendumului, Mircea Badea i-a jignit pe cei care şi-au arătat intenţia de a boicota şi a declarat răspicat că referendumul pentru familia tradiţională va trece fără probleme. Momentul s-a viralizat astăzi, după ce referendumul a fost invalidat din cauza prezenţei scăzute la urne – de 20,96%.

„Iniţiativa lor, a ăstora cu hashtag rezist, este să boicoteze referendumul, astfel încât să nu se facă cvorum. Ei fiind exagerat de proşti, exagerat de proşti, cu idei puţine, fixe şi prosteşti, au senzaţia că faptul că stau ei, trei proşti prăjiţi, acasă, nu se face cvorum. Cvorum se va face sigur, sigur. Sigur! Că stau ei acasă, că nu se duc la vot, că sunt ei şmechei şi stau pe iPhone, cvorum se face! Sigur!“, spunea Mircea Badea, precizând că unul dintre scopurile sale în viaţă e „să facă nasoale lu' #rezist“. Momentul de la minutul 30.

Realizatorul Antenei 3 a avut reacţii şi în timp ce încă se vota, declarându-se uimit de absenteismul de la vot. „Buahahaha. Poporul român este genial! Şapte la suta?!?! Buahahaha! Mă simt din ce în ce mai bine pentru că scap şi de ultimele reflexe de a mai trece bătrânicile strada (metaforic vorbind). E un fel de izbăvire pentru mine“, a scris Badea pe Facebook în momentul în care prezenţa la urne era de aproximativ 7%.

După închiderea urnelor, Badea a încercat să trateze rezultatul cu amuzament: realizatorul a publicat o filmare din platou în care dansează pe melodia „I Will Survive“, a celebrei Gloria Gaynor.

Invitat la „Sinteza Zilei“, Badea a fost mai temperat şi, printre altele, a ţinut să evidenţieze „gluma penală“ făcută de Klaus Iohannis în secţia de votare. Preşedintele României a votat pe seară în Sibiu, însă nu a făcut nicio declaraţie. În schimb, şeful statului a glumit, adresându-se fotografilor şi jurnaliştilor: „Nu veniţi cu mine, nu?“. Badea nu a putut trece cu vederea această glumă, subliniind că ar fi fost o chestiune penală, fiind interzis ca într-o cabină de vot să intre mai multe persoane. Colegul său, Mihai Gâdea, i-a atras totuşi atenţia că a fost vorba de o glumă. „Da, dar o glumă penală!“, a replicat Badea. 

La „Sinteza Zilei“, Gâdea şi-a pus câteva întrebări: cine sunt vinovaţii pentru eşecul referendumului şi ce li se va spune celor peste 3 milioane de oameni care au votat?

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite