David Duchovny va juca într-un serial TV despre criminalul în serie Charles Manson

David Duchovny va juca într-un serial TV despre criminalul în serie Charles Manson

Înainte ca serialul „Aquarius“ să ajungă pe micile ecrane, David Duchovny va putea fi văzut în cel de-al şaptelea sezon al serialului de comedie cu accente dark „Californication“, care se va încheia în luna iunie FOTO AFP

Actorul american David Duchovny, protagonistul serialelor „Dosarele X“ şi „Californication“, va interpreta rolul principal într-un nou serial TV, despre criminalul în serie Charles Manson.

Directorii postului de televiziune american NBC au comandat deja un prim sezon de 13 episoade din acest serial intitulat „Aquarius“, care va prezenta eforturile depuse de Poliţia din Los Angeles pentru prinderea celebrului criminal în serie Charles Manson în anii 1960, informează contactmusic.com.

Acest proiect TV îi oferă lui Duchovny ocazia de a lucra din nou cu Bon Greenblatt, directorul departamentului de divertisment din cadrul postului NBC, cu care a lucrat la „Dosarele X“ şi „Californication“.

Înainte ca serialul „Aquarius“ să ajungă pe micile ecrane, David Duchovny va putea fi văzut în cel de-al şaptelea sezon al serialului de comedie cu accente dark „Californication“, care se va încheia în luna iunie.

Serialul, cel mai longeviv show produs de Showtime, a câştigat două premii Emmy, iar David Duchovny a fost distins cu un Glob de Aur pentru rolul din această producţie. Printre alţii, din distribuţia serialului au mai făcut parte actriţa britanică Natascha McElhone, vedeta din „Sex and the city“, Evan Handler, fiica rockerului Lenny Kravitz, Zoë, şi Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe.

Charles Manson este încarcerat de peste patru decenii pentru o serie de crime celebre. El a fost condamnat la moarte alături de patru dintre discopolii săi pentru faptul că a organizat în august 1969 asasinarea a şapte persoane.

Pedepsele autorilor acestor crime, ce au fost însoţite de acte de barbarie, au fost comutate în închisoare pe viaţă, după ce statul California a decis, în 1972, să nu mai execute prizonierii de pe teritoriul său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: