D'Artagnan, Dexter şi casnica Andreea Moldovan dau lecţii luni, la „MasterChef“

D'Artagnan,
Dexter şi casnica Andreea Moldovan dau
lecţii luni, la „MasterChef“

Vedetele vor găti după bucatele alese ale absolvenţilor "MasterChef"

Săptămâna următoare, show-ul culinar de la Pro TV se mută luni, de la 20.30. Sidia Sissoko, Mimi Nicolae, Andreea Moldovan, Victor Nemes, Alex Hora, Alex Petricean si Bogdan Alexandrescu, specialiştii din sezoanele precedente, le vor vinde noilor studenţi „MasterChef“ secretele bucătăriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă în episodul precedent, Adrian Daminescu a părăsit competiţia, cu toate că era pasionat de gătit,de data aceasta, vedetele concurente au parte de o surpriză. Don Baxter, surorile Cheeky Girls, Gina Pistol, Cătălin Josan şi colegii lor vor avea ocazia de a învăţa trucuri culinare de la cei care le-au deschis românilor apetitul pentru gătitul ca la carte, participanţii ediţiilor precedente. 

Dacă premianţii Petru Buiucă şi Aida Parascan nu vor fi prezenţi, prietenii lor îşi vor lua revanşa, D’Artagnan (Alex Petricean) fiind unul dintre cei care abia aşteptau să se întoarcă în bucătăria de la Pro TV. „Întotdeauna mă simt extraordinar de bine în acest studio. Sunt foarte recunoscător pentru şansa oferită“, spune el.

„Revenirea în platou, ca de fiecare dată, e foarte tare. Te încearcă tot felul de sentimente şi amintiri“, recunoaşte şi Dexter, Bogdan Alexandrescu. Alex Hora, bucătarul din sezonul al doilea, crede că „e o nebunie să fii înapoi, să vezi platoul de filmare şi bucătăria. Regăseşti tot ce ai trăit în acele două luni de «MasterChef»“.

Preparatele absolvenţilor din sezonul I şi al II-lea nu vor mai fi jurizate, ci prezentate ca teme de lucru, pentru vedete. În episodul de luni, Pacha Man are un avantaj în plus, după testul Cutiei Misterelor. Atât el, cât şi contracandidaţii săi vor pleca la munte, unde vor fi nevoiţi să gătească în condiţii dificile. Cei ce nu vor reuşi să facă faţă provocărilor, vor zfi excluşi din concurs.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: