FOTO A curs cu note de 10 pentru coregrafiile à la Pink şi Beyonce, iar „vedeta serii“ a părăsit competiţia, în cea de-a cincea ediţie „Dansez pentru tine“

FOTO A curs cu note de 10 pentru coregrafiile à la Pink şi Beyonce, iar „vedeta serii“ a părăsit competiţia, în cea de-a cincea ediţie „Dansez pentru tine“

Giani Kiriţă şi Dana Matei au părăsit competiţia, dar au oferit unul dintre cele mai frumoase şi mai apreciate momente ale sezonului FOTO Pro TV

Cea de-a cincea ediţie a show-ului „Dansez pentru tine“ a adus în ring coregrafiile din videoclipurile unor artişti în vogă precum Pink, Beyonce sau Cheryl Cole. Pantofii cu toc şi prizele periculoase l-au făcut pe Mihai Petre să se ridice în picioare şi să dea primele note de 10 din acest sezon, iar echipa formată din Giani Kiriţă şi Dana Matei a părăsit competiţia cu zâmbetul pe buze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clasamentul celei de-a cincea emisiunii „Dansez pentru tine“ este următorul:
 
Locul I - Sore şi George Trascău (96,5 de puncte)
 
Locul II -  Dima Trofim şi Iulia Clişu (96 de puncte)
 
Locul III - Ilinca Vandici şi Răzvan Marton (91 puncte) - prima echipă condamnată la duel
 
Locul IV - Ruby şi Alexandru Ciobanu (89 puncte) - a doua echipă condamnată la duel
 
Lupta pentru marele premiu în valoare de 60.000 de euro şi pentru trofeul emisiunii a devenit din ce în ce mai strânsă în show-ul de la Pro TV.
 
Pentru prima data, în ediţia de vineri seară, concurenţii rămaşi în competiţie au intrat preţ de câteva clipe în pielea lui Ricky Martin, Beyonce sau Pink şi au transpus în ringul viselor câteva dintre videoclipurile acestora. 
 
Al doilea stil de dans a fost tras la sorţi de către toate echipele, excepţie făcând perechile dueliste, dar şi echipa formată din Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, cea care a ieşit pe primul loc în ediţia precedentă, obţinând, astfel, privilegiul de a-şi alege stilul de dans. Echipa fruntaşă de vinerea trecută a ales dansul ţigănesc, Dima Trofim şi Iulia Clişu au dansat bellydance, iar Sore şi Dark au oferit un moment de cabaret.
 
Deşi Ilinca Vandici a suferit un accident, lovindu-se la mijloc în timpul repetiţiilor pentru emisiunea trecută şi fiind nevoită să ia medicamente şi antiinflamatoare, aceasta a declarat că visul lui Răzvan îi dă puterea de a merge mai departe. „Mi-e foarte greu, mă dor genunchii, nu mă mai ţin puterile, am febră musculară care se extinde. Nu mă opresc pentru Răzvan“.
 
Nici repetiţiile echipei formate din Dima Trofim şi Iulia Clişu nu au fost lipsite de incidente. Astfel, Iulia a avut parte de apostrofări atât din partea colegului său, Dima, cât şi din partea antrenorului. Amândoi fiind supăraţi pentru că Iulia nu putea executa o priză după mai multe repetiţii şi încercări.
 
Iulia Crişu şi Dima Trofin, dansând bellydance FOTO Pro TV
 
Dark a fost nevoit să înveţe să meargă pentru a doua oară, dar de data aceasta pe tocuri. „Sper să iasă un moment amuzant, dar să se aprecieze complexitatea şi calitatea dansului“, a declarat acesta.
 
Emilia Popescu nu a fost pe deplin mulţumită de prestaţia celor trei echipe, fiind de părere că se putea mult mai mult. „Nu există ceva ce nu mi-a plăcut, doar că unele dintre perechi ne-au obişnuit cu performanţa, dar probabil va urma.“
 
Dima Trofim, mişcări „orbitoare“
 
De la Ilinca şi Răzvan, Emilia Popescu avea pretenţii mai mari, iar dansul lui Dima „a orbit-o“, după cum a mărturisit. „Sore şi Dark cred că au avut una dintre cele mai spectaculoase coregrafii pe care am avut ocazia să le vedem“, a mai spus Emilia Popescu. 
 
Mihai Petre a considerat că fiecare echipă a avut plusurile şi minusurile ei, acesta a fost impresionat de dansul Ilincăi, dar ezitările ritmice ale lui Răzvan nu au scăpat ochiului vigilent al lui Mihai Petre. „Dansul nu a strălucit, dar a fost corect“, a punctat acesta. 
 
Dansul lui Dima şi al Iuliei a fost catalogat de Mihai Petre drept „o poveste interesantă“, de asemenea, Mihai Petre a fost uimit de abilităţile lui Dima, care şi-a mişcat „pătrăţelele“ pe ritmul muzicii. „Dima ai fost spectaculos şi mă bucur că antrenorul vostru a reuşit să speculeze abilităţile tale“.
 
Sore şi Dark, „cel mai elegant dans“
 
Despre dansul echipei formate din Sore şi Dark, Mihai Petre a declarat că a fost „de departe cel mai elegant dans“.
 
Beatrice Rancea a precizat că cele trei dansuri au fost „frumoase şi spectaculoase“ şi s-a declarat impresionată de Răzvan, partenerul Ilincăi Vandici, care „a avut ritm şi a ţinut cont de coregrafie“. 
„Coregrafia a fost foarte bine asumată, ai trăit fiecare moment, o performanţă pentru cineva care nu a dansat niciodată“, a mai spus Beatrice Rancea.
 
Dansul Iuliei şi al lui Dima a fost catalogat de către Beatrice drept unul „surprinzător“, „un crescendo extraordinar“.
 
„Sore şi Dark aţi avut un moment greu, nici nu s-a văzut diferenţa dintre voi şi dansatorii profesionişti. Un spectacol pe cinste“, a apreciat Beatrice Rancea.
 
Edi Stancu a fost şi el mulţumit de prestaţia Ilincăi Vandici: „Dansul nu a fost extraordinar, dar antrenoarea voastră v-a făcut să arătaţi foarte bine şi nu a lăsat să se vadă că aveţi probleme“.
 
Dima şi Iulia au fost, în viziunea lui Edi Stancu, „foarte fresh“, Iulia a dansat foarte bine, iar Dima l-a uimit pe Edi Stancu, după cum însuşi a mărturisit.
 
Ilinca Vandici, mult prea elegantă pentru dansul ţigănesc
 
Despre momentul de cabaret al lui Dark şi Sore, Edi Stancu a spus că a fost „foarte bine construit“ de către antrenorul lor, Bogdan Boantă, dar au avut şi „mici ezitări“.
 
Elwira Petre a apreciat faptul că „fiecare pereche are culoarea ei, fiecare are personalitatea ei“. Ca şi ceilalţi membrii ai juriului, Elwira s-a declarat impresionată de dansul executat de Dima, complimentându-l pe acesta nu numai pentru felul în care dansează, ci şi pentru felul în care arată.
 
Ilinca i s-a părut Elwirei mult prea elegantă pentru dansul ţigănesc pe care l-a prezentat, alături de partenerul ei Răzvan, iar Sore şi Dark au fost apreciaţi de către aceasta drept o „echipă echilibrată“, ale cărei dansuri sunt „în general frumoase“
 
Oana Roman, alături de partenreul de viaţă, Marius Elisei, au dansat pentru un caz umanitar FOTO Pro TV
 
Însărcinată în luna a şasea, Oana Roman a dansat în ringul visurilor, alături de partenerul de viaţă, Marius Elisei, pentru a o ajuta pe Daiana, care la 17 ani este olimpică la biologie şi a primit o medalie de aur din partea NASA. În ciuda performanţei, Daiana nu a putut să-şi ridice personal premiul din cauza imposibilităţii financiare: „M-a durut că nu am putut să plec să reprezint România.“
 
Giani Kiriţă şi Dana Matei au fost încurajaţi de copiii lui Giani care au dansat în ringul viselor, spre uimirea forbalistului: „O surpriză foarte mare, mă bucur şi constat că şi Marco şi Roxana sunt foarte talentaţi“.
 
Şi cealaltă echipă duelistă, formată din Ruby şi Alexandru Ciobanu, au avut parte de un moment special: iubitul lui Ruby a intrat în ringul de la „Dansez pentru tine“.
 
Ruby, „mai bună ca niciodată“, Giani, „vedeta serii“
 
Duelul dintre echipele Giani Kiriţă – Dana Matei şi Ruby - Alexandru Ciobanu a fost un moment spectaculos, apreciat la unison de membrii juriului. 
 
„Un moment extraordinar de emoţionant, de obicei la duel toate perechile capătă o strălucire aparte. Perechea Giani-Dana mi se pare extraordinară, Giani ai reuşit să transmiţi o stare, m-ai emoţionat, dacă eşti conştient de acest lucru ar trebui să fii încrezut. Ruby şi Alex aţi fost la fel de buni, mai buni decât în alte dăţi şi vă mulţumesc“, a comentat Emilia Popescu. 
 
„Dana şi Giani a fost perechea care mi-a plăcut mai mult. Dana a fost o clasă peste toţi ceilalţi trei, în seara asta Giani ne-a arătat că a evoluat şi a căpătat o lejeritate care pe mine mă surprinde. Ruby şi Alex mi-au plăcut, dar nu atât de mult pentru că Alex nu reuşeşte să împartă cu ceilalţi bucuria de a dansa, iar Ruby ai început în forţă, dar nu ai reuşit să termini la fel“, le-a spus Mihai Petre echipelor dueliste.
 
Beatrice Rancea a fost de părere că Ruby a fost „mai bună ca niciodată“, solo-urile Danei i s-au părut „extraordinare“, iar Giani a fost „vedeta serii“.
 
Edi Stancu a considerat că Ruby a fost „foarte carismatică“ şi Alex „destul de interiorizat“, iar Dana „a strălucit ca şi în duelul trecut“.
 
În schimb, Elwira Petre l-a avertizat pe Giani că mai are mult până va ajunge să fie un dansator profesionist, în acelaşi timp ea a apreciat „dedicarea“ cu care dansează.
 
Dansul pe tocuri „a smuls“ numai note de 10
 
Reproducerea videoclipului melodiei „All the single ladies“, cantată de Beyonce, şi dansul în pantofi cu toc al lui Dark, au adus echipei Sore-Dark 10 pe linie. „Performanţă, absolut excepţional. Nota 10“, a punctat Emilia Popescu.
 
Mihai Petre „Mie mi se pare că au reprodus foarte bine videoclipul din toate punctele de vedere, dans atitudine, îngrijorător a fost felul în care Dark a reuşit să danseze pe tocuri, mi-a plăcut foarte mult“, a comentat Mihai Petre, încurajându-l pe Dark adăugând că a fost „o adevărată divă“. Dansul pe tocuri l-a convins pe Mihai Petre să acorde primul 10 din acest sezon.
 
Sore şi Dark au luat numai note de 10 pentru reproducerea videoclipului „All the single ladies“ FOTO Pro TV
 
„Un moment extraordinar, Sore mă aşteptam să dansezi fantastic, motiv pentru care m-am uitat doar la Dark“, a mărtursit Beatrice Rancea, a cărei notă a fost tot 10.
 
„Totul a fost la superlativ“, a fost de părere Edi Stancu. „Sunteţi deja plictisitori, mereu la fel şi mereu la fel de bine“, a concluzionat Elwira Petre, acordând nota 10.
 
Ilinca şi Răzvan, „o femeie pasională“ şi „un bărbat puternic“
 
Ilinca Vandici şi Răzvan şi-au ales videoclipul „Parachute“, al cântăreţei Chery Cole, moment ce le-a adus note mari. 
 
Emilia Popescu a considerat dansul celor doi ca fiind unul „foarte greu“, dar a precizat că speră ca „dansatorii din videoclip să fie cel puţin la fel de buni ca ei“, echipa primind nota 9,5.
 
Mihai Petre a observat faptul că Ilinca a fost „uşor ezitantă“, iar Răzvan „prea încordat“. „O coregrafie foarte complicată, nu cred că va mai fi una la fel“. Totodată, Mihai Petre l-a sfătuit pe Răzvan să nu-şi mai „smucească“ partenera atunci când vrea să o conducă, cu toate acestea a notat „un dans bun“ cu 9.
 
Ilinca Vandici şi Răzvan Marton au fost apreciaţi pentru coregrafia din videoclipul „Parachute“ FOTO Pro TV
 
Pe de altă parte, Beatrice Rancea a considerat că echipa merită un 10 pentru coregrafia „extrem de complicată, dar şi foarte bine interpretată“.
 
„O coregrafie complexă, gândită pentru nişte dansatori profesionişti. Aţi fost foarte încordaţi, dar oricum aţi luptat tot timpul şi mereu aţi reuşit să vă depăşiţi condiţiile“, a comentat Edi Stancu, a cărui notă a fost 9.
 
Elwira Petre apreciază că în această pereche a găsit „o femeie senzuală, pasională“ şi „un bărbat puternic“. „Ilinca apreciez că în genul ăsta de dans îţi stă foarte bine şi apreciez că ştii graniţa foarte subţire dintre a fi senzuală, pasională şi a fi vulgară“, a mai spus Elwira, oferind nota 9,5.
 
Oana şi Octavian Strunilă au dansat pentru al doilea caz umanitar din ediţia de vineri: Ciprian Vizitiu are 28 de ani, iar la 20 s-a angajat la o firmă de distribuţie Internet. Într-una din zile a căzut de pe un stâlp şi de atunci este imobilizat într-un scaun cu rotile.
 
„Dansul pentru mine este un mod de viaţă, unul din refugiile care m-a făcut să privesc viaţa altfel“, a spus Ciprian Vizitiu.
 
Giani şi Dana, moment memorabil 
 
Giani Kiriţă şi Dana au fost cea de-a doua echipă care a reuşit să obţină maximul de note de 10 cu dansul din videoclipul cântăreţei Pink, „Try“, moment pe care până şi Ştefan Bănică l-a catalogat drept „extraordinar“. 
 
„Vica (n.r. antrenoarea echipei) este o artistă totală, ori îi adoră, ori îi iubeşte de moarte. Ce a reuşit să facă cu Giani este un miracol, un dans absolut impresionant“, a fost de părere Emilia Popescu, notând echipa cu 10.
 
„Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că nicio clipă nu mi-a trecut prin minte că se prefac, înseamnă că şi-au însuşit mişcările foarte bine, au reuşit acest lucru. Tot ce aţi făcut a fost absolut adevărat, aţi fost trup şi suflet acolo şi nu pot să fac deât atât...“, a spus Mihai Petre ridicându-se şi oferindu-le primul 10.
 
Giani Kiriţă şi Dana Matei au părăsit competiţia, dar au oferit unul dintre cele mai frumoase şi apreciate momente FOTO Pro TV
 
„Performanţa lor este extraordinară cu atât mai mult cu cât este respectată coregrafia originală, personajele, trăirea voastră a fost deosebită. Păcat că avem doar 10 pentru voi“, a declarant Beatrice Rancea.
 
„Vica a reuşit să dea acestei emisiuni încă un cadou, un moment memorabil, doi dansatori profesionişti, un moment minunat, de nota 10“, a punctat Edi Stancu.
 
Elwira Petre i-a felicitate pe cei doi într-o manieră specială, vorbindu-le în poloneză. 
 
Coregrafia à la Byonce nu a mai impresionat
 
Ruby şi Alex Cioabanu au ales tot o piesă a cântăreţei Beyonce, „Naughty Girl“, dar nu au reuşit să impresioneze juriul, care s-a arătat dezamăgit de prestaţia celor doi.
 
Emilia Popescu a fost nemulţumită de faptul că Alex a fost „foarte încrâncenat“, dar a acordat nota 9 pentru  dansul „bine executat“.
 
Ruby şi Alexandru Ciobanu au prezentat videoclipul melodiei „Naughty Girl“, cântată de Beyonce FOTO Pro TV
 
Mihai Petre a considerat că cei doi „execută mişcări, nu dansează“. „Îmi daţi senzaţia că întotdeauna vă număraţi paşii, asta denotă faptul că nu sunteţi bine pregătiţi, nu repetaţi destul de mult“, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 8. 
 
Nota Beatricei Rancea a fost 9, Edi Stancu a fost de părere că Ruby a strălucit, iar coregrafia a fost „destul de grea“, motiv pentru care au primit nota 9,5.
 
Elwira Petre le-a spus celor doi că dansul ar fi putut fi „salvat“ de o relaţie dintre ei doi, care nu există pentru că ei dansează separat, iar nota ei a fost 9.
 
Dima Trofim a intrat în pielea lui Ricky Martin, având-o alături pe Iulia Clişu, în reproducerea videoclipului „Livin’ La Vida Loca“.
 
Emilia Popescu a catalogat dansul celor doi ca fiind „uluitor“, ceea ce le-a adus nota 10.
 
Nota lui Mihai Petre a fost 9 pentru un „dans bun“, acesta mărturisind că îl place pe Dima, dar Iulia i se pare „prea afectată şi doar de faţadă“. „Tu vrei să arăţi ceva ce nu ţi-ai asumat de fapt“, a adăugat Mihai Petre.
 
„Un moment foarte frumos, cu foarte multă energie“, a considerat Beatrice Rancea, notând cu 10 prestaşia celor doi, la fel ca şi Edi Stancu. 
 
„O nebunie pe scenă, dar cred că ceea ce îi lipseşte acestei perechi este maturitatea“, a încheiat Elwira Petre, acordând nota 9,5.
 
Ruby şi Alex, „duel la puterea a treia“
 
Cu un total de voturi, în procente, de 45,17%, Giani Kiriţă şi Dana Matei părăsesc competiţia „Dansez pentru tine“, iar Ruby şi Alex Ciobanu au trecut pentru a doua oară peste acest hop, cu 54,83% din voturi.
 
Sore şi Dark s-au clasat săptămâna aceasta pe locul fruntaş, iar Dima Trofim şi partenera sa, Iulia Clişu, au reuşit să ocupe şi săptămâna aceasta poziţia secundă, reuşind să se salveze de la duel. 
 
Pentru a treia oară, echipa formată din Ruby şi Alexandru Ciobanu este condamnată la duel, alături de Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, aflaţi pentru prima dată în această situaţie. 

Pentru Dana Matei şi Giani Kiriţă competiţia s-a încheiat după ce publicul a decis, cu 54,83%, că Ruby şi Alexandru Ciobanu mai merită o şansă. În ciuda acestui lucru, Dana a mărturisit, încă dinainte de aflarea veştii, că doreşte ca publicul să voteze cazul lui Alexandru.
 
citeste totul despre: