Daniel Osmanovici şi Geanina Ilieş vor prezenta Observatorul de weekend

Daniel Osmanovici şi Geanina Ilieş vor prezenta Observatorul de weekend

Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici, prezentatorii Observatorul de weekend FOTO Antena 1

Ediţia de weekend a Observatorului, de pe Antena 1, va avea parte de un nou cuplu de prezentatori, Daniel Osmanovici şi Geanina Ilieş. Cei doi vor aduce în casele telespectatorilor cele mai noi informaţii ale momentului, interviuri în exclusivitate şi campanii care au schimbat destine sau legi nedrepte.

În fiecare weekend, Daniel Osmanovici aducea telespectatorilor cele mai noi informaţii în cadrul ediţiilor Observator de la ora 6:00, 13:00 şi 16:00. De mâine, însă, Daniel va împărţi pupitrul ştirilor cu Geanina Ilieş, una dintre cele mai frumoase şi apreciate prezentatoare.

„Doi sunt întotdeauna mai buni decât unul. Am trecut prin multe experienţe în televiziune şi se spune că a prezenta în cuplu este cea mai frumoasă dintre toate. Sâmbătă voi avea ocazia să mă aflu printre norocoşii acestei meserii. Voi avea lângă mine o parteneră de prezentare, pe Geanina, şi împreună vom aduce telespectatorii Antenei 1 informaţie de calitate din weekend“, a declarat entuziasmat Daniel Osmanovici.

„M-a bucurat nespus propunerea de a face echipă cu Daniel în cadrul Observatorului de weekend. Dar, în acelaşi timp, sunt conştientă de misiunea mea, aceea de a informa corect publicul în cel mai profesionist mod cu putinţă şi de a face parte din cea mai puternică redacţie de ştiri din România. Sunt sigură că voi face echipă bună cu Daniel şi că telespectatorii vor simţi asta“, a mărturisit Geanuna Ilieş.

Faţă de anul trecut, în aceeaşi periadă de timp, (1 ianuarie – 14 octombrie), Observator a avut creşteri semnificative de audienţă pe toate intervalele orare. Cea mai importantă dintre ele este cea a principalului jurnal de ştiri, Observator 19:00, care a înregistrat o creştere de 44% a audienţei. (sursa: Kantar Media; copyright ARMA DATA SRL; target 18-49 urban).

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: