Dan Negru va realiza emisiunea „Şerif de România“: cine sunt vedetele care vor participa

Dan Negru va realiza emisiunea „Şerif de România“: cine sunt vedetele care vor participa

Dan Negru FOTO Antena 1

Dan Negru va realiza, pentru grila de toamnă a postului Antena 1, emisiunea „Şerif de România“, un format de tip „adventure“ în care vor fi implicate mai multe vedete, notează Paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Paginademedia.ro, printre vedetele implicate în proiect se numără Natalia Mateuţ, CRBL, Andreea Tonciu, Giani Chiriţă, Paula Chirilă, Andrei Duban, Surorile Bambi, Ionuţ Atodiresei, Rona Hartner, Vladimir Drăghia şi Andrei Ştefănescu de la trupa Alb şi Negu. 
 
Acestea vor fi împărţite pe echipe şi vor fi supuse unor probe care se vor desfăşura în diverse locuri din România, precum Delta Dunării, Munţii Bucegi sau zona Rucăr Bran. 
 
Pe parcursul emisiunii, vedetele vor fi transportate în aceste locuri unde trebuie să îndeplinească o misiune, iar în fiecare ediţie vor fi eliminaţi concurenţii care au influenţat eşecul echipei învinse, mai notează Paginademedia.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: