Dan Negru mărturiseşte care a fost cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care a primit-o vreodată

Dan Negru mărturiseşte care a fost cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care a primit-o vreodată

Dan Negru este invitatul Oanei Turcu în ediţia de Paşte a emisiunii ei de la Antena Stars

Dan Negru este invitatul special al Oanei Turcu în cadrul ediţiei de Paşte a emisiunii „Refresh by Oana Turcu“, de la Antena Stars, unde dezvăluie momente inedite din cariera sa, dar şi din viaţa personală.

Amintindu-şi despre multele clipe în care a simţit aprecierea publicului, Dan Negru a povestit o întâmplare pe care o consideră un exemplu de dragoste din partea oamenilor care îl urmăresc.

„Eram în aeroport la Cluj şi vine un domn la mine, un domn elegant, avea spre 70 de ani. Şi îmi zice: «domnule Negru, eu am fost profesor universitar în Cluj, sunt pensionar şi nu-mi place deloc ce faceţi la tv, nu-mi place cum urlaţi, cum daţi din mâni, toate astea nu-mi plac, nu sunt deloc un fan. Soţia mea însă, nu pierdea nicio emisiune, se uita la toate lucrurile pe care le făceaţi la tv şi eu eram disperat din cauza asta. De 3 ani de zile, soţia mea a murit. De fiecare dată când vă văd la televizor, dau sonorul mai tare şi-mi fac treburile prin casă. E ca şi cum soţia mea ar fi cu mine acolo». Asta cred că este cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care am primit-o vreodată“, mărturiseşte Dan Negru.

În ediţia de Paşte a emisiunii „Refresh by Oana Turcu“, difuzată duminică, de la ora 15.00, la Antena Stars, Dan Negru dezvăluie multe întâmplări memorabile din carieră, dar vorbeşte şi despre familia sa frumoasă, pe care o consideră ieşită din tiparele lumii mondene în care el se învârte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările