Dan Negru, critici la adresa mass media în cazul Caracal: „Dacă-l căutaţi pe Google pe actorul Gheorghe Dinică veţi descoperi că a fost un criminal sângeros“

Dan Negru, critici la adresa mass media în cazul Caracal: „Dacă-l căutaţi pe Google pe actorul Gheorghe Dinică veţi descoperi că a fost un criminal sângeros“

Mai multe publicaţii i-au greşit numele criminalului din Caracal

Prezentatorul TV Dan Negru (48 de ani) a atras atenţia asupra greşelii mai multor televiziuni şi publicaţii online din România, care au încurcat numele criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, cu cel al actorului Gheorghe Dinică, decedat în 2009.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai multe televiziuni şi site-uri din România, care au relatat despre tragedia din Caracal, au încurcat numele criminalului, Gheorghe Dincă, cu cel al actorului Gheorghe Dinică.
 
Dan Negru a atras atenţia, pe Facebook, că, la o căutare pe Google după numele „Gheorghe Dinică“, cele mai multe rezultate sunt despre Gheorghe Dincă, criminalul care a ucis două fete. 
 
Această confuzie s-a produs după ce site-urile au publicat articole cu numele greşit, iar motorul de căutare Google a indexat ştirile cu „Dinică“, în loc de „Dincă“. 
 
În aceeaşi postare, Dan Negru a taxat şi faptul că televiziunile au difuzat imagini cu mama uneia dintre fetele ucise „leşinată de durere“.
 
„Dacă-l căutaţi acu’ pe Google pe actorul Gheorghe Dinică veţi descoperi că a fost un criminal sângeros. Pentru că colegii mei de prin televizuni i-au încurcat adeseori numele ăluia de la Caracal cu actorul. Altfel, la TV am văzut-o pe mama fetei leşinată de durere, lumânări şi urletele rudelor... N-am inventat nimic în televiziunea mondială, dar la înmormântări şi parastase nu ne bate nimeni! Nici BBC, nici FOX sau NBC n-au ştiinţa noastră de a filma colivele şi durerea. Suntem lideri mondiali la înmormântări şi pomeni. Şi asta pentru că CNA e statul român. Adică, e degeaba. Că Dinică sau Dincă. Tot aia...“, a scris Dan Negru pe Facebook, unde a ataşat şi capturi cu titlurile articolelor din mediul online. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: