Dan Negru: „Aşa sunt toate televiziunile româneşti. Au o lege a tăcerii când vine vorba de un om de la concurenţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Negru FOTO Antena 1
Dan Negru FOTO Antena 1

Dan Negru le-a reproşat jurnaliştilor de la Kanal D că au preluat capturi foto de pe contul său de Facebook, într-o ştire difuzată pe TV, fără a-l menţiona însă drept sursă. Prezentatorul Antenei 1 a criticat în acest context televiziunile pentru faptul că respectă încă „legea tăcerii“ când vine vorba de concurenţă.

Dan Negru a semnalat, într-o postare pe contul său de  Facebook, că postul turcesc a difuzat o ştire în care a folost capturi de pe contul lui de Facebook, dar nu l-au menţionat drept sursă. 

Prezentatorul Antenei 1 critică în acest context toate televiziunile, inclusiv Antena 1, pentru faptul că au o „mentalitate“. 

Postarea mea cu cazarea din Mamaia a devenit virală şi tocmai ce am văzut la Kanal D o ştire despre asta. Ştirea avea capturi din postare, dar niciodată nu a apărut sursa acelei ştiri. Aşa sunt toate televiziunile româneşti. Pro, Antena , Kanal, Prima etc au o lege a tăcerii când vine vorba de un om de la concurenţă“, a scris Dan Negru. 

Mentalitatea e din anii 80-90 când Roger Ailes, pe atunci boss-ul CNBC, le-a interzis angajaţilor să vorbească despre concurenţă. Ideea lui Ailes e de mult depăşită oriunde în lume. În Europa, Paolo Bonolis sau Maria de Filippi de la Mediaset au prezentat SanRemo la RaiUno. În America, pe 18 Aprilie, Jimmy Fallon, Colbert şi Kimmel, brandurile principalelor TV americane au prezentat împreună un teledon pentru victimele coronavirusului preluat simultan de CBS, NBC şi ABC. La noi încă se lipseşte scotch pe logourile laptopurilor prezentatorilor de ştiri“, a explicat prezentatorul TV. 

Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook mai multe capturi cu preţurile uriaşe de pe litoralul românesc după relaxarea restricţiilor. Vedeta Antenei 1 arăta într-o captură foto că un hotel din Mamaia închiriază o cameră cu aproape 1.000 de euro pe noapte. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite