Cum pot fi votaţi concurenţii originali de la „Românii au talent“ VIDEO

Cum pot fi votaţi concurenţii originali de la „Românii au talent“ VIDEO

Magitot FOTO Pro TV

Magicianul Magitot, dansatoarea Ema Stoian, artiştii de circ Azeri Brothers şi balerina Elena Gibson pot fi votaţi până vineri, 31 mai, pentru premiul de originalitate din sezonul 9 „Românii au talent“.

În finala „Românii au talent“ de pe 31 mai, 11 concurenţi vor lupta pentru titlul de cel mai talentat român şi premiul în valoare de 120.000 de euro, iar patru candidaţi pentru premiul de originalitate de 10.000 de euro.
 
Membrii juriului au urmărit cu mare atenţie cei 24 de concurenţi, iar la finalul fiecărei semifinale au ales câte doi candidaţi pentru originalitate. Este vorba despre: Magitot, Ema Stoian, Azeri Brothers şi Elena Gibson. 
 
Cei patru candidaţi la premiul de originalitate pot fi votaţi până vineri prin SMS cu codul de concurs al fiecăruia, la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în reţelele Telekom, Orange, Vodafone şi Digi Mobil). Codurile concurenţilor sunt: Magitot – 08, Ema Stoian – 05, Azeri Brothers – 20 şi Elena Gibson – 24.
 
Magitot i-a cucerit pe toţi cu numerele lui atipice de magie şi stand-up comedy, Ema Stoian a fermecat cu delicateţea şi siguranţa mişcărilor de dans contemporan, Azeri Brothers au ţinut de fiecare dată publicul în tensiune cu momentele de forţă pe care le-au prezentat, iar Elena Gibson a demonstrat că perfecţiunea există prin reprezentaţiile ei de pole dance şi balet.
 

Momentele din audiţii şi din semifinale ale concurenţilor care luptă pentru premiul de originalitate de la Românii au talent 2019

Ema Stoian - semifinală

     

Ema Stoian - audiţii 

Magitot - semifinală
 
 
Magitot - audiţii
 
 
Elena Gibson - semifinală
 
    
Elena Gibson - audiţii
   

Azeri Brothers - semifinală

Azeri Brothers -  audiţii

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările