Cum s-a descurcat prima echipă de la „Fort Boyard“: prin ce probe au trecut vedetele şi câţi bani au reuşit să strângă FOTO

Cum s-a descurcat prima echipă de la „Fort Boyard“: prin ce probe au trecut vedetele şi câţi bani au reuşit să strângă FOTO

Mihaela Rădulescu a fost căpitanul echipei „Olimpicii“, în prima ediţie „Fort Boyard“ FOTO Pro TV

Ieri seară, de la 20.30, Fort Boyard şi-a deschis porţile pentru Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Corina Bud, Vlad Logigan şi Adi Nartea, care au pătruns în fortăreaţă plini de energie şi pregătiţi să facă faţă tuturor provocărilor pregătite de Pere Fouras.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa Olimpicii, condusă de Mihaela Rădulescu, a intrat în Fort Boyard determinată să câştige cât mai mulţi bani pentru Tăşuleasa Social, o inţiativă ce are ca scop împădurirea unei zone ce a suferit defrişări masive şi educarea copiilor prin exemple practice. Cei cinci au trecut prin 12 probe solicitante. Forţa fizică, îndemânarea, rezistenţa, concentrarea şi determinarea concurenţilor le-au fost puse la încercare de Pere Fouras în probe ca: Râşniţa de cafea, Jaf la muzeu, Lupta în noroi, Ţeava de evacuare, Camera frigorică, Pus la zid, Plasa de păianjăn, Ghicitoarea, La benzinărie, Grinda şi jeturile de apa şi Acrobaţii la înalţime. 
 
Pentru video accesaţi link-urile.
 
Chiar dacă începutul a fost mai greu şi Mihaela Rădulescu a rămas captivă de la a doua probă, echipa a ales să sacrifice prima cheie câştigată de Vlad pentru a o elibera. La următoarele probe Mihaela s-a autodepăşit şi a trecut cu brio prin cele mai dificile probe la înălţime. 
 
Prima probă, „Râşniţa de cafea“, a fost dusă la bun sfârşit de Vlad Logigan. Ce părea o probă uşoară, s-a dovedit a fi mai complicată. Totul s-a desfăşurat pe repede înainte şi cu câteva căzături, iar Vlad şi-a dat seama că nu e aşa uşor să faci o cafea în Fort Boyard. „Jaf la muzeu“ a fost prima probă pentru Mihaela Rădulescu pe care nu a reuşit să o ducă la bun sfârşit. Corina Bud a fost aleasă pentru „Lupta în noroi“ şi a reuşit în câteva secunde să o doboare pe neînfricata Lady Boo şi să o demascheze: „Mi-am imaginat că sunt foarte supărată pe ea“, a declarat ea. 
 
FOTO Pro TV

Adi Nartea a intrat în „Ţeava de evacuare“, unde a trebuit să urce pe o conductă cu apă curgătoare pentru a lua codul necesar dechiderii cheii. Sandra Izbaşa a fost pusă la rece în „Camera frigorică“, unde nu a stat pe gânduri şi s-a târât pe gheaţă, prin peşti şi s-a scufundat într-un bazin plin cu apă şi gheaţă.
 
FOTO Pro TV

Mihaela Rădulescu a trecut prin mari emoţii la proba „Pus la zid“. Ea a trebuit să meargă pe peretele exterior al fortului pentru a lua o cheie. Timpul limitat, dificultatea escaladării şi înălţimea au creat o mare presiune asupra Mihaelei. 
 
Vlad Logigan a intrat în „Plasa de păianjăn“ şi a strânit hohote de râs. El a pătruns într-o cameră plină de lipici, unde a trebuit să lovească cu mingiile la ţintă. Din păcate el nu a reuşit să ia cheia, însă a spus: „M-am mai înălţat un pic!“
 
FOTO Pro TV

Sandra şi Vlad au trecut cu brio de întâlnirea cu legendarul Pere Fouras şi au dat răspunsurile corecte la ghicitorile acestuia. Corina a făcut o vizită „La benzinărie“ de unde a reuşit să iasă fără cheie.
 

FOTO Pro TV

Grinda şi jeturile de apă nu i-au pus nicio piedică lui Adi Nartea, care a reuşit să ia indiciul necesar echipei, iar Mihaela Rădulescu a dat dovadă de o maximă concentrare când a traversat fortul pe sârmă la de 30 de metri înălţime, ghidată de Sandra: „M-a ajutat enorm. Mi-am dat seama că la un moment dat făceam doar ce zicea Sandra!“. 
 
FOTO Pro TV

Echipa olimpicilor a reuşit să găsească cuvântul cheie din proba finală, care a deschis camera comorilor şi au strâns 10.160 de Euro în timpul pe care le-au avut la dispoziţie. 
 
FOTO Pro TV

Duminica viitoare, de la 20.30, o nouă echipă este pregătită să intre în Fort Boyard: Andreea Antonescu, Elena Lasconi, Mihai Rait, Mircea Zara şi Ciprian Schiopu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: