Cum plănuiesc producătorii „House of Cards“ să-l scoată din serial pe Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey

Cum plănuiesc producătorii „House of Cards“ să-l scoată din serial pe Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey

Frank Underwood ar putea fi „ucis“ în ultimul sezon al serialului FOTO Netflix

În urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală şi comportament neadecvat, Netflix l-a concediat pe actorul Kevin Spacey, care interpreta rolul principal în serialul de succes „House of Cards“. Acum, producătorii trebuie să ia o decizie în privinţa destinului personajului Frank Underwood, jucat de Spacey, după ce au anunţat că sezonul aflat acum în producţie va fi ultimul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit The Hollywood Reporter, scenariul celui de-al şaselea şi ultim sezon era aproape finalizat înainte ca actorul Kevin Spacey să fie aruncat în mijlocul scandalului sexual. Starul a fost acuzat că a hărţuit sexual mai mulţi minori şi a avut un comportament neadecvat faţă de alţi bărbaţi din industria filmului.
 
După ce aceste poveşti au ieşit la iveală, Netflix a decis să încheie colaborarea cu starul din „House of Cards“, iar acum producătorii serialului trebuie să ia o decizie în privinţa preşedintelui american Frank Underwood, personajul interpretat de Spacey. 
 
Filmările pentru ultimul sezon al celebrului serial au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată, după compromiterea reputaţiei actorului. 

Kevin Spacey a fost recompensat cu un Glob de Aur pentru interpretarea lui Frank Underwood în „House of Cards“ FOTO Getty Images 
 
„Au oprit filmările pentru a se gândi cum vor rescrie scenariul pentru a-l scoate pe Frank Underwood din poveste“, a declarat o sursă pentru The Hollywood Reporter. 
 
Potrivit publicaţiei Variety, există câteva posibile scenarii pentru ca personajul Frank Underwood să iasă din serial fără mari probleme în ceea ce priveşte firul narativ al poveştii. Astfel, cea mai probabilă şi mai la îndemână variantă vehiculată este „uciderea personajului principal“, iar acţiunea să se concentreze pe soţia politicianului, Claire, interpretată de actriţa Robin Wright, scrie The Independent.
 
Robin Wright şi Kevin Spacey, în rolurile principale din „House of Cards“  FOTO Netflix
 
Este probabil singura soluţie actuală care nu prevede implicarea lui Spacey, permiţând încheierea seriei fără a scoate din activitate 300 de actori şi alţi membri ai echipelor de filmare. De asemenea, sunt luate  în considerare şi câteva spin-off-uri care să se concentreze în jurul unor personaje precum Doug Stamper (Michael Kelly), Janine Skorsky (Constance Zimmer) şi Tom Hammerschmidt (Boris McGiver).
 
Platforma Netflix, care difuzează serialul, nu s-a pronunţat încă pe această temă, însă, această mişcare ar fi, de asemenea, în concordanţă cu ceea ce mulţi fani au discutat deja în mediul online. „Poate #RobinWright să fie liderul acţiunii în House of Cards acum? Noi suntem gata pentru asta“, a scris o utilizatoare pe Twitter. 
Producătorii examinează cu atenţie contractul încheiat cu actorul Kevin Spacey pentru a vedea dacă pot îndeplini în mod legal aceste planuri legate de scenariu sau dacă sunt obligaţi să-l includă pe actor în episoadele rămase.
 
Sezonul şase din „House of Cards“ urma să aibă 13 episoade şi ar fi avut premiera la mijlocul lui 2018 pe Netflix. În serialul de succes, Kevin Spacey joacă rolul manipulatorului şi ucigaşului preşedinte Francis Underwood. 
 
Kevin Spacey/ Frank Underwood în house of Cards“ FOTO Netflix
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările