Cum se numeşte noua emisiune realizată de foştii prezentatori „Top Gear“ pentru Amazon

Cum se numeşte noua emisiune realizată de foştii prezentatori „Top Gear“ pentru Amazon

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May vor prezenta emisiunea „The Grand Tour“ la Amazon Prime FOTO Getty Images

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, foştii prezentatori ai show-ului „Top Gear“, difuzat de BBC, vor fi realizatorii unei noi emisiuni auto pentru Amazon Prime, arată News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emisiunea, produsă de Amazon, se numeşte „The Grand Tour“ şi va debuta în a doua jumătate a acestui an. Producţia va avea un buget estimat la 250 milioane de dolari.
 
„Am călătorit prin lume, pentru a filma fiecare episod în altă ţară. Este un fel de mare turneu, dacă vreţi. Aşa că am decis să-i spunem «The Grand Tour»“, a declarat Jeremy Clarkson, citat de The Guardian.
 
„Am vrut să-i spunem «Nigel» sau «Roger». Aveam nevoie de nume şi ele sunt nume“, a spus James May. De cealaltă parte, Richard Hammond este încântat de alegerea titlului: „Suntem precum strămoşii noştri pionieri, mergând înainte spre noi frontiere ale transmisiunii şi stabilindu-ne casa acolo“.
 
Postul public de televiziune britanic, BBC, a anunţat în anul 2015 că a luat decizia de a nu prelungi contractul lui Jeremy Clarkson, după ce renumitul prezentator TV a fost implicat într-o altercaţie cu unul dintre producătorii show-ului „Top Gear“.
 
Ulterior, Jeremy Clarkson şi foştii lui colegi de la „Top Gear“, James May şi Richard Hammond, au semnat un contract cu platforma online Amazon pentru a prezenta împreună o emisiune pe teme automobilistice. Potrivit site-ului publicaţiei New Musical Express, se pare că BBC le-a interzis celor trei prezentatori TV folosirea cuvântului „gear“ (viteză) ca parte a numelui unui show.
 
La începutul acestui an, Jeremy Clarkson şi-a cerut scuze producătorului emisiunii „Top Gear“, după ce a fost stabilită o despăgubire de 100.000 de lire sterline pentru discriminare rasială şi injurii. Noua echipă „Top Gear“, din care fac parte între alţii Matt LeBlanc şi Eddie Jordan, va debuta pe micile ecrane pe 29 mai.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările