Trebuie urgent decapitate marile parchete, s-a emis dispoziţia clară de eliminare rapidă din actualitate şi din funcţii a procurorului general al României, dl. Augustin Lazăr, şi a procurorului şef al DNA, d-na Laura Codruţa Kövesi.

Noul ministru al Justiţiei, cu ale lui titluri universitare puse unul peste altul, şi-a asumat misiunea de a face treaba cea mai murdară. A fost autorizat în acest sens de primarul de paie al României, dl. Sorin Grindeanu. Pe care l-a luat gura înainte şi a spus cu voce tare care e sarcina trasată d-lui Tudorel Toader. Aşa că s-au intensificat atacurile mediatice ale posturilor de televiziune fidele guvernului - Antena 3, România tv, b1tv - s-au înzestrat cu muniţie suplimentară imundele fiţuici Cotidianul şi Evenimentul zilei, îşi fac cu vârf şi îndesat datoria de slugi de partid Cornel Nistorescu, Mirel Curea, Marius Pieleanu şi Ion Cristoiu. Nu doar în locurile murdare, puturoase unde îşi făceau până nu demult veacul, ci şi la TVR 1. În emisiunea pestilenţială România 9 a neterminatului Ionuţ Cristache.

În ediţia de luni seara a zisei producţii a tot mai anti-naţionalei Televiziuni zise Române, plătite nu din fonduri guvernamentale, cum suntem îndemnaţi să credem, ci din taxele şi impozitele populaţiei cinstite, trioul Cristache, Cristoiu, Pieleanu a tocat-o mărunt-mărunt pe d-na Laura Codruţa Kövesi. Slujindu-se de mărturia celei ce pozează în victimă, numita Bica Alina. Tovarăşa de furturi şi de nebunii a altei femei fatale din epoca Băsescu, tricoteusa de lux şi de mare audienţă Elena Udrea.

Am urmărit îngreţoşat telerecitalul cvartetului Bica-Cristoiu-Pieleanu-Cristache. Doamna Bica a jucat prost, crispat, îmbăţoşat rolul hăituitei. A mai făcut, din când în când, pe demna. Nu i-a prea ieşit că de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere. A terminat într-un amestec de telenovelă şi super-producţie bolywoodiană. A vorbit cu vibraţie despre maternitatea ei neîmplinită. Lacrimi cu greu reţinute, focalizarea imaginii pe chipul eroinei, compasiunea trioului Pieleanu-Cristoiu-Pieleanu. Bravo, aplauze, ovaţii, felicitări reciproce! Ordinele păreau îndeplinite.

Drept pentru care Marius Pieleanu s-a grăbit să îşi exprime satisfacţia, crezând că nu mai are sunet. A fost o emisiune bună!.

Nu. A fost doar o panaramă, o încropeală jegoasă pentru care tuturor slujbaşilor Televiziunii Române care au contribuit la ea, în frunte cu producătorul Livia Şerban-Iancu, ar trebui să le crape obrazul de ruşine.

Despre Irina Radu şi Cristian Zgabercea nici o vorbă. Am spus până la această dată mult mai multe decât merită respectivele făpturi. Care sunt până la moarte cu conştiinţele vândute.