Cum arată noul studio al Ştirilor Kanal D, o investiţie de aproape un milion de euro, şi ce alte noutăţi a pregătit postul

Cum arată noul studio al Ştirilor Kanal D, o investiţie de aproape un milion de euro, şi ce alte noutăţi a pregătit postul

Simona Pătruleasa va prezenta ştirile de la un nou pupitru FOTO Kanal D

Ştirile Kanal D vor fi transmise dintr-un nou studio, „conceput la cele mai înalte standarde“ şi în care s-a investit aproximativ un milion de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de luni, Ştirile Kanal D vor fi prezentate dintr-un nou studio, care a presupus o investiţie de aproximativ un milion de euro. 
 
„Pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, cu un perete video de 50 mp, cu tehnologie LED şi un pachet grafic complex şi dinamic, Ştirile Kanal D devin un adevărat spectacol al informaţiei şi o experienţă vizuală completă pentru telespectatorii de pretutindeni“, au precizat reprezentanţii postului. 
 
„Evoluăm datorită telespectatorilor noştri şi pentru ei. La zece ani de la lansarea Kanal D, am ajuns pe locul doi în topul televiziunilor din România, prin muncă susţinută, creativitate, investiţii permanente în conţinut şi tehnologie şi atenţie la nevoile publicului.  Acum ne-am propus să mai facem un pas important şi să le oferim celor care urmăresc zi de zi Ştirile Kanal D o experienţă vizuală performantă, modernă, adaptată unui conţinut tot mai complex“, a declarat Haluk Kurcer, preşedintele Kanal D.


 
Simona Pătruleasa (de luni până vineri, de la 19.00), Silvia Ioniţă (de luni până vineri, de la 12.00), Ilinca Obădescu (în fiecare sâmbătă şi duminică de la 12.00) şi Christian Sabbagh (sâmbăta şi duminica, de la 19.00) vor transmite românilor cele mai importante informaţii. 
 
    
Ştirile Kanal D se îmbogăţesc şi cu o rubrică Meteo de sine stătătoare, prezentată în timpul săptămânii de Anca Ciota, iar în weekend de Diana Pârvu. 
 
Diana Pârvu este de şapte ani reporter al Ştirilor Kanal D şi, de asemenea, realizatoare şi prezentatoare a rubricii „Codul fericirii“. 

 
Anca Ciota a evoluat şi ea în echipa Kanal D, a fost reporter în cadrul emisiunilor „Drept la ţintă“ şi „WOWBiz“, a realizat de-a lungul timpului o serie de interviuri şi reportaje cu personalităţi marcante din ţara şi din străinătate.

 
Rubricile Ştirilor Kanal D vor trata zilnic ştiri de actualitate şi de interes pentru români, din sectoare precum educaţie, sănătate şi economie, dar vor oferi şi informaţii utile din domenii precum nutriţie, sport, life & style. 
 
Astfel, în fiecare luni seară, prin intermediul rubricii „Salvăm suflete“, realizată şi prezentată de Daniel Nicolaina, se tratează problema necuvântătoarelor lipsite de apărare şi va fi descurajată orice violenţă împotriva animalelor. Marţi urmează ghidul de economie – „Cât te costă?“, realizat şi prezentat de Petrica Nechita; miercuri, din „Codul fericirii“, rubrică realizată de Diana Parvu, puteţi afla care este reţeta unei vieţi frumoase şi echilibrate. În fiecare joi va fi difuzată rubrica „Ce faci în weekend?“, cu Ilinca Obadescu, iar vineri Kanal D oferă telespectatorilor călătorii prin cele mai surprinzatoare locuri din România, alături de George Mihai, în cadrul rubricii „Aţi fost aici?“.
 
Noutatea toamnei o constituie rubrica „Sabbagh în acţiune“, ce va fi prezentată de Christian Sabbagh în weekend, sâmbăta, în cadrul grupajului informativ al serii. 
 
 
citeste totul despre: