Cum arată noile costume ale personajelor din Game of Thrones, dezvăluite într-un clip lansat de HBO FOTO VIDEO

Cum arată noile costume ale personajelor din Game of Thrones, dezvăluite într-un clip lansat de HBO FOTO VIDEO

Al şaptelea sezon al serialului „Game of Thrones“ va avea premiera pe 16 iulie şi va include şapte episoade

HBO a lansat un clip de promovare, în care apar diferite personaje din serialele produse de canalul de televiziune. Odată cu acesta, avem ocazia să admirăm şi noile costume ale personajelor preferate din „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Odată cu noile şi spectaculoasele costume, se poate observa şi că personajele sunt ceva mai bine îmbrăcate în noul sezon, având în vedere că „winter is finally here“. 
 
De data aceasta, nu doar Jon Snow poartă celebra blană de lup, devenită marcă personală, ci şi Sansa, care poartă şi colierul care aminteşte de timpul petrecut în Vale. În plus, având în vedere că Littlefinger a salvat armata lui Jon Snow în timpul Bătăliei Bastarzilor, acest lucru poate indica faptul că alianţele Sansei ar putea fi împărţite, sau cel puţin aşa ar trebui să lase impresia.
 
În ceea ce-l priveşte pe Bran, în noul sezon apare mult mai curat decât până acum, la fel ca şi Arya care pare şi mai războinică. Am putea spune chiar că aduce puţin cu vechiul ei mentor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: