Cum arată finalul „Game of Thrones“ în viziunea scriitorului Stephen King

Cum arată finalul „Game of Thrones“ în viziunea scriitorului Stephen King

Stephen King FOTO Getty Images

Scriitorul american Stephen King (71 de ani), ca orice fan al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, şi-a imaginat finalul având o serie de teorii pe care le-a împărtăşit pe Twitter.

La câteva zile după difuzarea celui de-al patrulea episod al ultimului sezon, King a riscat şi şi-a imaginat finalul poveştii lui  George R. R. Martin.
 
„Presupunând, doar presupunând, că Jon (Snow) şi Dani (Daenerys Targaryen) mor amândoi (împreună cu Cersei, bineînţeles). Imaginaţi-vă, doar imaginaţi-vă, că un anume om mic cu o inimă mare ajunge pe tronul de fier?“, a scris autorul, care a făcut referire la Tyrion Lannister, jucat de Peter Dinklage, scrie news.ro. 
 
Teoria lui Stephen King a fost criticată pe Twitter. Numeroşi internauţi i-au amintit scriitorului american că are enervanta tendinţă de a nu şti cum să îşi termine propriile poveşti: „Bineînţeles, de mai mulţi ani, unii îmi spun că nu ştiu cum să-mi termin poveştile. Le spun că este o prostie asta, dar fiecare are dreptul la propria părere“, a răspuns el. 
 
 
 
 

Intervievat în octombrie 2018 de Entertainment Tonight, Peter Dinklage a dezvăluit că finalul personajului său „va fi magnific, fie tragic sau nu“. 
 
„Game of Thrones“, ajuns la al optulea sezon, se va încheia pe 19 mai. Scriitorul George R.R. Martin (70 de ani) a declarat că trei spinoff-uri „Game of Thrones“, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: