Cum se apără Mugur Mihăescu în scandalul Revelionului TVR: „A fost o explozie de audienţă”. Un nou atac suburban la adresa lui Iulian Bulai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mugur Mihăescu, FOTO TV Mania
Mugur Mihăescu, FOTO TV Mania

Deşi programul difuzat de TVR1 în noaptea dintre ani a stârnit controverse în spaţiul public, Mugul Mihăescu, unul dintre protagoniştii show-ului de Revelion, apără în continuare programulşi susţine că audienţa din acest an a postului anterior menţionat le-a depăşit detaşat pe cele din anii anteriori. Invitat la Antena 3, acesta a reluat atacurile suburbane la adresa deputatului USR Iulian Bulai.

Mihăescu se apără însă, susţinând că multora li s-a părut „excepţional” programul dintre ani difuzat de TVR şi, comparând cu ultimii 10 ani, audienţele postului au fost „explozive”, conform Click.ro.

De asemenea, acesta i-a răspuns şi deputatului USR Iulian Bulai, rugându-i pe liderii partidului să îl demită din funcţie în urma declaraţiilor sale.

„Acest om căruia nu îi pronunţ numele şi-a permis să spună că sunt conspiraţionist. Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloş şi pe domnul Dan Barna să îl demită din partid pe acest individ. Nu are ce căuta acolo unul cu apucături naziste, mai ales că vorbim de un partid progresist. Delirează”, a declarat Mugur Mihăescu, la Antena 3, explicând că numai pe vremea comunismului a mai avut de a face cu aşa o situaţie în care s-ar îngrădi dreptul la liberă exprimare.

„Dacă dumneavoastră domnilor preşedinţi ai acestui partid îl apăraţi pe acest individ care spune că noi subminăm şi că această băşcălie ieftină subminează şi nu avem voie să râdem.... Asta nu au mai făcut-o decât comuniştii în 1988 cu mine pe scenă”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Citeşte mai multe pe Click.ro.

Citeşte şi:

Mugur Mihăiescu, dialog suburban cu deputatul USR Iulian Bulai: Vagabonzi ai politicii româneşti. Vai steaua voastră de comunişti

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite