Cu tigaia la CNA. Spotul cu Adriana Bahmuţeanu a fost interzis

Cu tigaia la CNA. Spotul cu Adriana Bahmuţeanu a
fost interzis

În spot, Adriana Bahmuţeanu face afirmaţii care nu pot fi demonstrate FOTO Mediafax

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis interzicerea reclamei la tigaia Dry Cooker, a cărei protagonistă e Adriana Bahmuţeanu, pentru greşeli de exprimare ale celor care apar în reclamă, dar şi pentru că nu a fost respectat dreptul al informare, potrivit paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă greşelile gramaticale ale actorilor din spot, CNA a reclamat faptul că Adriana Bahmuţeanu face mai multe afirmaţii, pentru a promova tigaia, care nu pot fi dovedite: „Simt că am mai multă energie“ sau „Parcă aş dărâma munţii cu tigaia Dry Cooker“. Spotul a intrat în vizorul CNA în urma sesizărilor unui telespectator.

„După ce că e aşa de stupidă şi de înşelătoare mai fac şi greşeli de gramatică“, a remarcat Christian Mititelu, membru CNA, citat de paginademedia.ro.

Narcisa Iorga a precizat că nu va susţine nicio propunere legată de acest spot. „Vă spun că eu voi vota împotriva oricărei propuneri pentru interzicerea acestui spot. Am rezolvat toate problemele din audiovizual şi ne-a mai rămas tigaia? Cred că sunt probleme foarte grave legate de nerespectarea unor probleme în audiovizual“, a declarat Narcisa Iorga.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările