Cu ce se pregăteşte Kanal D să ne ţină în faţa televizoarelor: un nou serial turcesc, reality-show în direct, la WOWbiz, şi o oră de „Sabbagh în acţiune“

Cu ce se pregăteşte Kanal D să ne ţină în faţa televizoarelor: un nou serial turcesc, reality-show în direct, la WOWbiz, şi o oră de „Sabbagh în acţiune“

Postul Kanal D mizează în continuare pe succesul la public al serialelor turceşti, aşa că la o dată care va fi anunţată cât de curând va începe difuzarea producţiei „Furtună pe bosfor“, cu actorul Erkan Petekkaya (foto centru), interpretul personajului Riza din serialul „Dila“, şi actriţa Nurgul Yesilcay (foto stânga), remarcată de telespectatorii români în serialul „Dragoste şi pedeapsă“

Pe lângă revenirea pe micile ecrane a grupului de umor Vacanţa Mare, telepectatorii vor avea ocazia să urmărească la Kanal D un nou serial turcesc, intitulat „Furtună pe Bosfor“. După audienţele bune înregistrate, postul continuă saga personajului Leo de la Strehaia, transformată într-un reality-show difuzat în direct, la „WowBiz“, în timp ce Christian Sabbagh va prezenta o emisiune de o oră, centrată pe investigaţii şi operaţiuni de salvare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedetele postului Kanal D au inaugurat grila de toamnă în cadru festiv, la Roma, între vizitarea Colosseumului şi a Vaticanului. Mădălin Ionescu şi partenera de la emisiunea „WowBiz“, Adelina Pestriţu, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi“, Ana-Maria Baronschi şi Adrian Cristea (Bursucu’), cuplul de prezentatori de la „Roata Norocului“, prezentatorul Ştirilor Kanal D, Christian Sabbagh, şi Ernest, omul de la cârma emisiunii „Ochii din umbră“, s-au numărat printre vedetele postului care s-au relaxat preţ de un weekend în capitala Italiei, înainte de a reveni în lupta pentru audienţe.

Şi pentru că pomenim de audienţe, postul Kanal D mizează în continuare pe succesul la public al serialelor turceşti, aşa că la o dată care va fi anunţată cât de curând va începe difuzarea producţiei „Furtună pe Bosfor“. Pentru cei care au prins gustul telenovelelor turceşti, trebuie menţionată revenirea într-un nou rol a actorului Erkan Petekkaya, interpretul personajului Riza din serialul „Dila“, respectiv al lui Ali din „Tradarea“. Din distribuţie face parte şi actriţa Nurgul Yesilcay, remarcată de telespectatorii români în serialul „Dragoste şi pedeapsă“.

„Sabbagh în acţiune“: trafic de droguri, corupţie şi operaţiuni de salvare

Christian Sabbagh va rămâne pe mai departe la pupitrul Ştirilor Kanal D, dar i s-a oferit şi o emisiune de aproape o oră, intitulată „Sabbagh în acţiune“, care va fi difuzată în fiecare luni. Jurnalistul pasionat de investigaţii şi operaţiuni de salvare şi recuperare va aborda în noua producţie subiecte complexe, cu răsturnări spectaculoase de situaţie, care vor dezvălui secretele lumii traficanţilor de droguri, alături de cazuri de corupţie şi cazuri sociale.

Personajul Leo de la Strehaia va continua să umple serile telespectatorilor Kanal D cu poveştile sale de viaţă, după ce audienţele emisiunii „WowBiz“ au prins aripi odată cu prezentarea, în ultimile luni, a unei adevărate telenovele ţigăneşti, cu trădări în amor, tradiţii rome şi scandaluri difuzate în direct. Neclintit în faţa criticilor, prezentatorul Mădălin Ionescu consideră că oamenii nu se uită în număr atât de mare la acest reality-show în direct atraşi numai de vulgaritate şi de scandaluri, măsurătorile de audienţă indicând faptul că cel mai mare interes a fost axat pe poveştile de dragoste care aduc în discuţie tradiţii controversate ale ţiganilor, cum este căsătoria la vârste foarte fragede.

Mi-au scris nenumărate persoane de etnie romă, care mi-au spus că îşi dau seama cât de greşită este această tradiţie, câtă nefericire şi drame poate naşte în familii. Şi asta înseamnă că aceste adevărate personaje, pe care cu greu le-ai strânge la un casting, au şi un rol educativ, într-o anumită măsură, a explicat prezentatorul, încercând să justifice interesul suscitat de viaţa cântăreţului de manele. 

De altfel, prezentatorul Mădălin Ionescu şi Leo de la Strehaia au ajuns recent şi în faţa CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului), după ce instituţia a primit peste 200 de reclamaţii referitoare la emisiunile „WowBiz“ difuzate în perioada martie – iulie, în care au fost prezentate relaţiile amoroase ale manelistului. Interpretul le-a explicat membrilor CNA că s-a însurat la 13 ani, conform tradiţiei familiei sale, iar acum încearcă să îşi refacă viaţă, alături de alte femei, cu care familia lui nu este de acord, şi că uneori membrii familiei sale sunt greu de stăpânit, atât ca limbaj, cât şi din punct de vedere al comportamentului.

În cele din urmă, „Mica ţiganiadă“ a adus postului Kanal D o amendă de 30.000 de lei din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), lucru care nu va stânjenii însă difuzarea poveştii care a acaparat emisiunea „WowBiz“. Ba chiar, după  cum a dezvăluit chiar Mădălin Ionescu la conferinţa de presă susţinută la Roma, au fost gândite mai multe variante de personaje autohtone, după ce actualul subiect nu va mai fi la fel de atrăgător pentru publicul emisiunii.

Leo, un „produs“ hulit care a atras un nou segment de telespectatori

De asemenea, Mădălin Ionescu a mărturisit la conferinţa prilejuită de lansarea oficială a grilei de toamnă că au existat mai multe variante în care postul Kanal D a gândit subiectul Leo de la Strehaia, inclusiv cea de a realiza un reality-show de sine stătător. Totuşi, succesul înregistrat în actuala formulă şi faptul că profilul publicului nu s-a schimbat, ci a însemnat atragerea unui număr nou de telespectatori, pe lângă cei existenţi, sunt semnale suficiente pentru a nu aduce modificări unui produs care, deocamdată, se bucură de succes şi îi dă dureri de cap concurentului direct, Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Un show păcătos“ de la Antena 1. Drept dovadă, Mădălin Ionescu a postat un mesaj pe contul să de Facebook, înainte de a pleca la Roma, în weekend, din care reiese satisfacţia învingătorului în meciul audienţelor din ultima perioadă: „Wowbiz e ca un buldozer sub şenilele căruia competitorii, oricare ar fi ei, se transformă într-o masă amorfă, anostă de ţărână ... Şi totuşi ... Lipseşte ceva?“

 

Mădălin Ionescu (foto stânga) este de părere că subiectul Leo de la Strehaia reprezintă o armă redutabilă în lupta pentru audienţe cu Dan Capatos (foto dreapta), concurentul direct de la Antena 1. 

Nu în ultimul rând, postul Kanal D a adus câteva modificări formatului emisiunii „Ochii de umbră“, în sensul că se va pune mai mult accent pe acţiune, pe momentele cheie ale cazurilor prezentate de Ernest, din moment ce semnalele primite arată că telespectatorii vor ca tocmai aceste puncte cheie, pline de intensitate, să fie scoase în evidenţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările