Cu ce îşi „cârpeşte“ B1 TV grila: Luis Lazarus revine cu o emisiune de tip OTV, în care promite să „ridice vălul de pe cele mai mari secrete din ultimii 27 de ani“

Cu ce îşi „cârpeşte“ B1 TV grila: Luis Lazarus revine cu o emisiune de tip OTV, în care promite să „ridice vălul de pe cele mai mari secrete din ultimii 27 de ani“

Luis Lazarus promite să descifreze mistere în emisiunea de la B1 TV FOTO Facebook

Luis Lazarus (50 de ani), cunoscut pentru apariţiile în emisiuni tabloide, revine pe micile ecrane în ipostaza de moderator al unei noi emisiuni care abordează subiecte de tip OTV, ce va fi difuzată începând de sâmbătă, 27 mai, de la ora 23:00, pe postul B1 TV, a anunţat chiar el pe contul lui de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu o să îţi vină să crezi, dar Larazus revine la TV!

„IMPORTANT! Dragi prieteni, am pentru voi VESTEA pe care o aşteptaţi: SÂMBĂTĂ, ora 23.00, ÎNCEP pe B1, O NOUĂ EMISIUNE! Unii se vor bucura şi alţii, sărăcuţii de ei, se vor întrista! Deci revin pe sticlă şi ca moderator, nu aşa cum v-aţi obişnuit şi nu eraţi deloc mulţumiţi, în ultimii ani, ca simplu invitat!“ şi-a început Lazarul anunţul de pe Facebook.

„ULTRAŞOCANT! Voi încerca să ridic valul de pe CELE MAI MARI SECRETE ale ultimilor 27 de ani! Uitaţi-va, căci unele lucruri nu le-aţi văzut şi nu le-aţi ştiut! Începem cu o discuţie despre cinci cazuri, cinci artişti extraordinari, cinci oameni speciali şi talentaţi, care au murit în condiţii suspecte şi care au zguduit România, de-a lungul anilor: Mădălina Manole, Sergiu Nicolaescu, Laura Stoica, Ioan Luchian Mihalea şi Mihaela Runceanu! Să fiţi iubiţi şi nu uitaţi să ...vă uitaţi! Cu cât sunteţi mai mulţi alături de mine, cu atât vom avea mai multă putere, vom desluşi misterele şi vom schimba România!“, a mai zis el.

Luis Lazarus va analiza misterele României postrevoluţionare în emisiunea de la B1TV. De la „asasinatele politice“, dispariţiile şi sinuciderile suspecte şi până la scandalurile din serviciile secrete, acesta va analiza şi va dezvălui secretele unor politicieni şi personaje controversate din spaţiul public, specifică postul TV.

Luis Lazarus a mai revenit în televiziune şi în 2012, cu o emisiune tabloid, pe vremea când omul de afaceri Arpad Paszkany investea în Transilvania Live, actualul Look TV, dar a renunţat după două luni, arată paginademedia.ro. A mai avut şi „Lazarus Show“, la Kanal D, până în 2009. Contracul i-a fost reziliat după ce a primit o amendă-record de la CNA: 100.000 de lei pentru că a difuzat scene dintr-un film porno. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: