Cu ce va fi înlocuit „Exatlon“ în grila Kanal D, după încheierea primului sezon

Cu ce va fi înlocuit „Exatlon“ în grila Kanal D, după încheierea primului sezon

Finala „Exatlon“ va avea loc pe 23 mai, în direct, de la ora 19.45 FOTO Kanal D

„Exatlon“ se apropie de marea finală. Kanal D a anunţat cu ce emisiuni va fi înlocuit reality show-ul de succes în grila de programe din 26 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luna mai vine cu schimbări notabile în grila Kanal D. După finala „Exatlon”, ce va avea loc pe 23 mai, în direct, de la ora 19.45, telespectatorii vor avea parte de noi sezoane ale emisiunilor „Roata Norocului“ şi „Se strigă darul“. Mai mult, fanii serialelor turceşti Kanal D se vor bucura de o porţie generoasă din serialul „Dragoste şi ură“, acesta urmând să fie difuzat cinci zile pe săptămână, în Prime Time.
 

Exatlon România confruntă Exatlon Columbia

Surpriza din această săptămână pentru fanii show-ului „Exatlon“ – vineri, 18 mai, de la 22.30, România va întâlni Columbia, în ultimul meci internaţional al producţiei care a cucerit milioane de români.
 
Sâmbătă, 26 mai, de la ora 20.00, Mihai Mitoşeru şi Dianna Rotaru vor da startul nunţilor fabuloase din România, cu noul sezon al show-ului „Se strigă darul!“
 
FOTO Kanal D
 
Noul sezon „Roata Norocului“ ia startul duminică, 27 mai, la ora 20.00. Emisiunea concurs continuă să aducă bună dispoziţie în casele românilor şi premii uriaşe, după ce, în cele opt sezoane difuzate, valoarea premiilor totale cumulate a fost de peste jumătate de milion de Euro. Cele mai îndrăgite vedete autohtone vor învârti Roata Norocului duminică de duminică, de la ora 20.00, în beneficiul unor familii greu încercate de viaţă.
 
FOTO Kanal D
 
Începând din 28 mai, de la ora 20.00, serialul turcesc „Dragoste şi ură“ va putea fi urmărit de luni până vineri, în fiecare seară, spre bucuria fanilor producţiei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: