„Cronica“ unui selfie după plecarea lui Mihai Găinuşă

„Cronica“ unui selfie după plecarea lui Mihai Găinuşă

Echipa „Cronicii Cârcotaşilor“ îşi continuă activitatea chiar şi după plecarea lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), recent, pe pagina de Facebook a emisiunii, apărând o poză în care Şerban Huidu, Cristian Hrubaru, Oana Paraschiv sau Puştiu apar împreună FOTO Facebook

Plecarea lui Mihai Găinuşă din echipa „Cronicii Cârcotaşilor“ nu a fost resimţită de ceilalţi componenţi, care, acum, au postat pe pagina de Facebook un selfie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa „Cronicii Cârcotaşilor“ îşi continuă activitatea chiar şi după plecarea lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), recent, pe pagina de Facebook a emisiunii, apărând o poză în care Şerban Huidu, Cristian Hrubaru, Oana Paraschiv sau Puştiu apar împreună. În selfie-ul de echipă se mai regăsesc şi componenţi ai „Cronicii“ din spatele camerei.

Recent, celebrul realizator TV Mihai Găinuşă a anunţat că a decis să părăsească emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“, pe care o realiza alături de colegul său Codruţ Kegheş, cel care l-a înlocuit pe iniţiatorul show-ului, Şerban Huidu, orientându-se spre un alt proiect, tot la Prima TV.

„Dragi prieteni, părăsesc «Cronica Cârcotaşilor» după aproape 14 ani de realizare şi prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieţii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni”, a scris Mihai Găinuşă pe contul personal de Facebook. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului Paginademedia.ro, Găinuşă şi-a motivat decizia declarând că „nu se mai regăseşte în emisiunea de acum“. „Nu mă mai regăsesc în emisiunea de acum, în tensiunile şi în atmosfera de la «Cronică». Am spus asta şi la şedinţă. Este o atmosferă în care se poate face foarte greu divertisment“, a explicat Găinuşă pentru Paginademedia.ro. 

În schimb, Şerban Huidu i-a mulţumit atât lui Găinuşă, cât şi lui Dezbrăcatu’ pentru „anii frumoşi petrecuţi împreună“. „Am trăit ieri şi azi unele dintre cele mai amare zile ale vieţii mele! Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’ au ales în faţa tuturor colegilor să părăsească echipa «Cronicii» în care citez: «nu se mai regăseau»! Probabil vor urma şi alţii sau nu...“, şi-a început Şerban Huidu mesajul, postat pe contul personal de Facebook

Pentru acelaşi site citat anterior, Huidu foloseşte termeni precum „frustrări“ şi „neîmpliniri“ pentru a explica ruptura produsă.  „Nimic nu mă supără mai tare decât lipsa de loialitate. Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singură dată locul, iar dacă e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate”, a dezvăluit Huidu pentru Paginademedia.ro. „Ruptura aceasta cred că a început mai demult. Nu aş putea să spun mai multe, pentru că sunt implicat direct. Cred că, de-a lungul timpului, s-au adunat mai multe frustrări, neîmpliniri, care au culminat cu situaţia de acum”, a mai spus Şerban Huidu. Totodată, Huidu a anunţat că şi Mistreţu' părăseşte echipa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările