Cronica Cârcotaşilor urmează să fie difuzată doar o dată pe săptămână

Cronica Cârcotaşilor urmează să fie difuzată doar o dată pe săptămână

Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş sunt gazdele emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ FOTO Prima TV

Postul de televiziune Prima TV face o modificare de grilă, astfel că emisiunea Cronica Cârcotaşilor rămâne cu numai o difuzare pe săptămână, în loc de patru, cum era până acum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Producţia, ajunsă la sezonul 33, va reveni la tronsonul care a consacrat-o: miercuri, de la ora 20.30. Modificarea vine după ce în ultimul sezon şi jumătate emisiunea a avut, în fiecare săptămână, câte patru difuzări mai scurte, de la 20.15 la 21.00, arată Pagina de Media.
 
Emisiunea Cronica Cârcotaşilor, prezentată de Şerban Huidu, Codruţ Kegheş şi Ioana Petric, a revenit în grila Prima TV, cu un nou sezon, din 7 martie. 
 
În prima emisiune, Cârcotaşii au filmat în stradă, mai exact din faţa sediului Antenei 3. În acest context, Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş (Cătălin Dezbrăcatu’) au realizat pentru „Adevărul“ o înregistrare specială a rubricii „bInterviu“ în care şi-au expus părerile despre subiecte diverse.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările