„Cronica Cârcotaşilor“, sezon nou: „cârcoteli“ pe seama prezentatorilor Ioana Petric şi Cristian Hrubaru

„Cronica Cârcotaşilor“, sezon nou: „cârcoteli“ pe seama prezentatorilor Ioana Petric şi Cristian Hrubaru

Cristi Hrubaru şi Ioana Petric vor „da gust“ noului sezon al „Cronicii Cârcotaşilor“ FOTO Prima TV

„Cronica Cârcotaşilor“ debutează cu un nou sezon, din 4 martie, la Prima TV. Componenţii echipei emisiunii „cârcotesc“ pe seama noilor prezentatori, Cristi Hrubaru şi Ioana Petric. Puştiu’, Bebeluşele şi Unguru’ Bulan se arată într-un sezon aniversar plin de surprize.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toţi „Cârcotaşii“ din România se vor face auziţi, pe două voci, din 4 martie, la Prima TV, într-un nou sezon al celei mai longevive emisiuni de satiră din România. Se aşteaptă multe de la cele două voci, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, atât de la cei din faţa televizoarelor, cât şi de colegii din „distribuţia“ „Cronicii Cârcotaşilor“.

«Cronica Cârcotaşilor» este ca un releu de retransmisie a gândurilor românilor, iar cei doi prezentatori vor face echipă bună pentru a asigura funcţionarea acestui releu“, este încrezător veteranul emisiunii, Puştiu’. Tot „omul cu camera“ mai spune că „Ioana este o dulce, iar Hrubaru e cam acru, în sensul bun al cuvântului“, cei doi fiind potriviţi pentru „a da gust“ emisiunii.

Noua pereche de la pupitru a fost „evaluată“ şi de Bebeluşe. Roxana susţine că „Hrubaru este un adevărat Cârcotaş, unul care va da voce tuturor românilor care vor să se facă auziţi“, în timp ce colega ei mizează pe experienţa celor doi. „Au împreună 17 ani de televiziune, sunt sigură că experienţa, inteligenţa şi nebunia lor se vor împleti foarte frumos“, crede Cristina, revenită în echipa „Cronicii“ în toamna anului trecut, după naşterea fetiţei sale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puştiu' şi Bebeluşele Roxana şi Cristina aşteaptă cu entuziasm noul sezon FOTO Prima TV

Se ştie faptul că Hrubaru, noul venit la pupitru, este rocker cu acte în regulă, „atitudine“ pentru care a şi fost premiat recent. Tocmai de aceea Unguru’ Bulan, unul dintre realizatorii rubricii „România Pitorească“, este convins că, în această primăvară, „Cronica will rock“. Cât de rock va fi noul sezon al emisiunii care, în curând, împlineşte 15 ani de la prima ediţie, vedeţi din 4 martie, ora 20:30, la Prima TV.

Unguru' Bulan este convins că noua pereche de prezentatori se va descurca FOTO Prima TV

Cele mai bune momente ale emisiunii pot fi urmărite pe www.Carcotasii.ro

Alte informaţii despre „Cronica Cârcotaşilor“ se găsesc pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/Carcotasii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările