„Cronica cârcotaşilor“: ce reacţii a stârnit petiţia „pentru o televiziune fără mizerii“ în rândul membrilor CNA

„Cronica cârcotaşilor“: ce reacţii a stârnit petiţia
„pentru o televiziune fără mizerii“ în rândul membrilor CNA

Cârcotaşii Ioana Petric, Cristian Hrubaru şi Oana Paraschiv au ajuns la CNA FOTO Prima TV

Petiţia „Manifest pentru o televiziune fără mizerii“, iniţiată de echipa emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, a ajuns pe masa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), cu peste 27.000 de semnături, la doar două săptămâni după ce a fost lansată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un document greu, nu doar pentru că are peste 600 de pagini, ci şi pentru faptul că poate schimba felul în care se face televiziune în România, petiţia „Manifest pentru o televiziune fără mizerii“, lansată de Cârcotaşi cu două săpătmâni în urmă, a ajuns pe masa CNA.

Documentul, care a reuşit să strângă peste 27.000 de semnături, a fost dus la CNA de Cârcotaşii Oana Paraschiv, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru şi a reuşit să stârnească reacţii diverse din partea membrilor forului care se ocupă de audiovizualul românesc. Reacţiile, care mai de care mai interesante, ale membrilor CNA pot fi urmărite în ediţia de miercuri, 13 mai, a „Cronicii Cârcotaşilor“, difuzată la Prima TV, de la ora 20.30.

În aceeaşi ediţie, un celebru film de dragoste din anii ’90, precum şi o populară emisiune de televiziune sunt actualizate, în stilul unic al Cârcotaşilor. Despre cum „inimile suspină la unison“, dar şi despre cum se spun „lucruri trăsnite“ în ziua de astăzi, telespectatorii Prima TV vor afla miercuri, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a „Cronicii Cârcotaşilor“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: