Mihai Găinuşă pleacă de la Cronica Cârcotaşilor: „Cea mai mare parte a vieţii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Realizatorul TV promite în mesajul postat că a acceptat „o nouă provocare” din partea postului Prima TV.
Realizatorul TV promite în mesajul postat că a acceptat „o nouă provocare” din partea postului Prima TV.

Celebrul realizator TV Mihai Găinuşă a anunţat, miercuri seară, pe contul său de Facebook, că a decis să părăsească emisiunea Cronica Cârcotaşilor, pe care o realiza alături de colegul său Codruţ Kegheş, cel care l-a înlocuit pe iniţiatorul acestei emisiuni, Şerban Huidu.

„Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotaşilor după aproape 14 ani de realizare şi prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieţii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni”, a scris Mihai Găinuşă pe contul său personal de Facebook.

De asemenea, realizatorul TV promite în mesajul postat că a acceptat „o nouă provocare” din partea postului Prima TV.

„Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruţ Kegheş, cu Octavian Păscuţ-Mistreţu şi cu alţi oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune şi să nu vă dezamăgim”, a mai spus fostul prezentator al emisiunii Cronica Cârcotaşilor.

În acelaşi mesaj, Mihai Găinuşă mulţumeşte tuturor celor care au făcut posibilă emisiunea la care a lucrat timp de aproape 14 ani.

„Le mulţumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producţie TV. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au chemat să fac performanţă aici. Mulţumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Şi vă asigur că am rămas în relaţii excelente cu oamenii de aici”, a mai scris Mihai Găinuşă.

De asemenea, din echipa de producţie a emisiunii Cronica Cârcotaşilor va pleca şi realizatorul Codruţ Kegheş (Dezbracatu'), acesta urmând să lucreze în continuare cu Mihai Găinuşa la un nou proiect de televiziune.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite