Cristian Tudor Popescu, înlăturat din trustul PRO: ziaristul a rămas fără emisiunea de la Pro Cinema

Cristian Tudor Popescu, înlăturat din trustul PRO: ziaristul a rămas fără emisiunea de la Pro Cinema

Cristian Tudor Popescu a realizat emisiunea „CineTePrinde“ vreme de nouă ani FOTO Arhivă Adevărul

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost înlăturat din Pro TV, după ce a prezentat timp de nouă ani emisiunea dedicată cinefililor „CineTePrinde“, de la Pro Cinema, post de televiziune ce aparţine trustului din Pache Protopopescu. Decizia nu i-a aparţinut, după cum însuşi a dezvăluit, relatează reportervirtual.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de Cristian Tudor Popescu într-un post-scriptum strecurat la finalul editorialului său „Obsedatul Deceniului“, publicat duminică, 9 noiembrie, pe gandul.info, scrie reportervirtual.ro.
 
„Întrucât cinefilii fideli emisiunii «CineTePrinde» mă întreabă de ce nu mai prezint sâmbătă seara filme la Pro Cinema, îi anunţ pe această cale că prin decizia postului, nu a subsemnatului, după nouă ani de difuzare neîntreruptă, «CineTePrinde» a încetat din viaţă“, a explicat ziaristul. 
 
În luna aprilie au apărut informaţii potrivit cărora noua conducere a Pro TV, reprezentată de directorul lituanian Aleksandres Cesnavicius, nu doreşte ca angajaţii trustului să mai colaboreze cu fostul patron, Adrian Sârbu, iar Cristian Tudor Popescu este senior-editor la Gandul.info, site ce îi aparţine lui Sârbu.

Mai puteţi citi şi:

Andreea Esca trebuie să aleagă între Pro TV şi Adrian Sârbu Noua conducere a Pro TV doreşte ca angajaţii trustului să nu mai aibă nicio colaborare cu fostul patron, Adrian Sârbu. Astfel, Andreea Esca ar fi fost pusă să aleagă între pupitrul ştirilor şi poziţia de redactor-şef al revistei „The One“, conform declaraţiilor unor surse pentru reportervirtual.ro.
 
VIDEO Adrian Sârbu, despre titlurile Gandul.info: „Sunt forţate. Avem de ales între a atrage oameni care să ne citească şi a scrie după metoda politically correct“ Adrian Sârbu a recunoscut că titlurile site-ului Gandul.info sunt forţate şi a dezvăluit că Ştirile Pro TV de la ora 17:00 s-au născut din dorinţa de a arăta oamenilor şi partea pe care doresc s-o vadă, dar se feresc să o recunoască.
 
Adrian Sârbu a început să-şi recupereze imperiul Pro Adrian Sârbu, fostul şef al Pro TV, a redevenit proprietarul sălii CinemaPro şi va participa la licitaţia pentru alte firme din trust scoase la vânzare de compania-mamă CME (Central European Media), potrivit Pagina de Media.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: