CRBL jurizează când „România dansează“

CRBL jurizează când „România dansează“

CRBL va nota prestaţiile concurenţilor de la talent show-ul „România Dansează“

După ce a făcut furori la „Te cunosc de undeva“, CRBL va face parte din juriul show-ului „România dansează“, emisiune care va debuta în această primăvară, la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artistul declară că acest show „i se potriveşte mănuşă“ şi că abia aşteaptă să vadă de ce sunt în stare concurenţii. „O viaţă asta am făcut. Am pus mâna pe microfon, pentru că voiam ca lumea să vadă cum dansez. Iar acum am ajuns să fac parte dintr-un juriu în care doar dansul primează. Aici nu poţi păcăli pe nimeni. Oamenii, înainte să vadă, simt“, a amărturisit CRBL.

„România dansează“ este un talent show la care pot participa oameni obişnuiţi, indiferent de vârstă. Audiţiile pentru emisiune continuă vineri, 1 februarie, la Iaşi (Hotel Astoria), pe 4 Februarie, în Constanţa (Complex Sportiv Tomis), şi pe 7 februarie, în Bucureşti, la Palatul Naţional al Copiilor. Înscrierile se pot face la adresa casting.a1.ro, iar marele premiu este în valoare de 50.000 de euro.

„România Dansează“ are la bază formatul „Got To Dance“, lansat în Marea Britanie, în 2009.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: