Cornel Ilie se alătură echipei „Românii au talent“: ce rol va avea în cadrul show-ului

Cornel Ilie se alătură echipei „Românii au talent“: ce rol va avea în cadrul show-ului

Cornel Ilie a plecat în căutarea talentelor muzicale, împreună cu echipa „Românii au Talent“

Începând cu sezonul 8 al emisiunii „Românii au talent“ de la Pro TV, Cornel Ilie (41 de ani), solistul trupei VUNK, va face parte din echipa de producţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cornel a plecat în această vară în caravana sezonului opt împreună cu echipa de producţie, iar rolul său este acela de a identifica talentul muzical al concurenţilor care s-au înscris la preselecţii. El gestionează partea ce ţine de muzică din cadrul show-ului şi aduce un plus din acest punct de vedere, contribuind cu păreri avizate la selectarea participanţilor cu talent în această direcţie.
 
„Este una dintre cele mai mari realizări ale mele să fiu în echipa Românii au talent, pentru că este un concept în care cred, este un program pe care l-am urmărit cu sufletul la gură în toate cele şapte sezoane de până acum. Am intrat cu sufletul deschis într-o echipă cu care îmi place să lucrez, pentru că mă provoacă să văd dincolo de prejudecăţi, dincolo de limite“, a spus încântat Cornel Ilie.
 
Pe lângă Cornel, în caravana sezonului opt Românii au talent a plecat, împreună cu echipa de producţie, şi Bogdan Bolohan, coregraful show-ului. Bogdan ajută la selectarea concurenţilor cu talent la dans sau coregrafie şi vine de fiecare dată cu observaţii relevante în acest sens.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările