„Constantin 60'“, emisiunea care arată poveşti din spatele celebrităţii, la Prima TV: Andreea Marin, despre căsnicia cu un bărbat dintr-o cultură diferită

„Constantin 60'“,
emisiunea care arată poveşti din spatele celebrităţii, la Prima
TV: Andreea Marin, despre căsnicia cu un
bărbat dintr-o cultură diferită

Alexandru Constantin şi Andreea Marin vor dezbate subiecte de viaţă şi carieră dintr-o perspectivă motivaţională FOTO Prima TV

Poveşti din spatele celebrităţii, imagini în premieră, vorbe emoţionante şi amintiri amuzante, toate perfect dozate în emisiunea „Constantin 60'“ care debutează chiar în prima zi de primăvară, de la 22:30, la Prima TV. Prima vedetă care se destăinuie în platoul show-ului este Andreea Marin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Personalităţi de top din România îşi deschid sufletul pentru cei din faţa televizoarelor într-o emisiune în care va fi spusă povestea din spatele celebrităţii. Debutul producţiei „Constantin 60'“ îi aduce faţă în faţă pe Alexandru Constantin şi Andreea Marin, cu subiecte de viaţă şi carieră dintr-o perspectivă motivaţională, inspiraţională, optimistă, entuziastă.

„Discuţiile sincere şi din suflet“, după cum spune Alexandru Constantin, realizatorul emisiunii, vor aduce în prim plan poveşti nedescoperite până acum şi imagini în premieră din trecutul vedetelor. Vedeta PrimaTV abordează reţeta clasică de „emisiune interviu“ într-o manieră fresh şi cool. Astfel, vorbele emoţionante şi amintirile amuzante sunt atent dozate într-o porţie perfectă de producţie de televiziune pentru fiecare sfârşit de săptămână.

Mamă, dar şi femeie de afaceri, vedetă de televiziune, dar şi activist în mai multe proiecte sociale, Andreea Marin este prima invitată la „Constantin 60'“, o emisiune în care personalităţile de top îşi spun poveştile din spatele celebrităţii. Alexandru Constantin va aduce în atenţie atât amintirile amuzante, cât şi momentele mai grele prin care a trecut invitatul.

„Voi fi foarte sinceră din primul minut al dialogului pentru că ştiu cu ce emoţii vine o deschidere, ştiu cu ce plăcere porneşti pe un nou drum“, l-a asigurat Andreea pe Alexandru. Invitata primei ediţii a emisiunii „Constantin 60'“ vorbeşte fără ocolişuri despre debutul în televiziune, lupta pe care a dus-o pentru a avea un copil, precum şi despre căsnicia cu un bărbat care vine dintr-o cultură diferită. Andreea Marin nu a ascuns nici depresia prin care a trecut din urmă cu câţiva ani: „Ştiam că e ceva în neregulă cu mine, dar nu recunoşteam asta. Nu regret niciun moment că am apelat la un specialist, ba chiar îi îndemn pe cei care trec prin asemenea momente să nu se ferească să ceară ajutor“, a mai spus ea.

„Când i-am facut propunerea, a acceptat imediat, fără nicio ezitare, ştiind cât de important e pentru mine şi că emoţiile începutului sunt foarte mari“, a spus şi realizatorul emisiunii.

Povestea din spatele celebrităţii va fi depănată aşa cum nu s-a mai făcut până acum. Emisiunea „Constantin 60'“ va fi difuzată în fiecare duminică, de la 22:30, la Prima TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările