Condiţiile grele din competiţia Survivor au făcut-o pe Alexandra Stan să clacheze: Nu e pentru mine competiţia asta

Condiţiile grele din competiţia Survivor au făcut-o pe Alexandra Stan să clacheze: Nu e pentru mine competiţia asta

Alexanda Stan, Foto KanalD

Alexandra Stan trece printr-o perioadă foarte grea în cadrul competiţiei de la Survivor România, show transmis de Kanald D. Artista a vorbit deschis la ultimul joc de Imunitate despre starea ei şi faptul că nu mai suportă să stea în aceste condiţii.

Este o competiţie foarte dură în care toţi concurenţii trebuie să lupte pentru mâncare şi un loc în competiţie. 

Alexandra Stan nu a mai suportat şi a început să plângă atunci când gazda emisiunii a întreabat-o despre cum se simte în acest moment. 
 

„Eu nu mai fac faţă. De mult timp am zis chestia asta şi oamenii nu mă cred. Am infecţie la degete, mi-am scrântit mâna de nu ştiu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu ştiu câte ori pe zi la toaletă şi m-a plouat azi-noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susţină, cred că aş intra în depresie. Nu e pentru mine competiţia asta, vreau să merg acasă şi sper ca oamenii să înţeleagă şi să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă”, a spus Alexandra Stan chiar înainte de începerea duelului cu echipa Războinicilor pentru Imunitate.

Citeşte continuarea pe Click.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările