Cel mai ruşinos moment la „Hell's Kitchen“: după trei ore, chef Dumitrescu şi-a trimis clienţii acasă. „Îmi pare rău, veţi primi dulciuri din partea casei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenţii rămaşi în show-ul „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“ au reuşit „performanţa“ de a alunga clienţii restaurantului, după ce timp de aproape trei ore nu au putut duce la bun sfârşit niciun preparat, spre groaza lui chef Florin Dumitrescu, acesta declarând că a fost „cea mai cruntă seară“ şi văzându-se nevoit să ceară scuze persoanelor din local. Ţap ispăşitor a fost găsit Valentin, amuzantul concurent fiind eliminat.

După cele două eliminări din echipa roşie - Andreea şi Valentina - unul dintre concurenţii din echipa albastră s-a văzut nevoit să schimbe taberele şi să umple golul, iar acela a fost Ovidiu.

În această nouă formulă, cei rămaşi în competiţia „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“ au fost puşi în faţa primei probe a serii: câte un concurent din fiecare echipă intră în bucătărie şi are la dispoziţie cinci minute înainte de a preda ştafeta coechipierului său, pentru ca în 50 de minute fiecare echipă să se prezinte în faţa juriului cu şapte startere. 

Dacă unii s-au arătat încântaţi de proba contra cronometru, alţii au declarat că este „mult prea haotică“. Cert este că după mai bine de trei minute, niciuna dintre echipe nu se apucase propriu-zis de gătit, spre dezamăgirea lui chef Florin Dumitrescu. 

Deşi au scăpat de lentoarea lui Ovidiu, concurenţii din echipa albastră nu au reuşit să prindă viteză, comparativ cu cei din echipa roşie, care au terminat două preparate destul de repede. Totuşi, la finalul celor 50 de minute, niciuna dintre echipe nu a reuşit să termine toate cele şapte startere, chef Florin Dumitrescu fiind nevoit să umble la ceas. Aşadar, fiecare echipă şi-a desemnat câte un reprezentant care să termine de montat farfuriile: echipa albastră l-a nominalizat pe Dany, în timp ce echipa roşie l-a ales pe Cătălin. Dar pentru că nici de această dată concurenţii nu au reuşit să ducă la bun sfârşit misiunea, chefii le-au mai acordat încă zece minute. 

În acest răstimp, Cătălin a reuşit să le fure vinul celor din echipa adversă, în timp ce Dany a păcălit-o pe Angi că parmezanul este în cămară, când, de fapt, era în bucătărie. Agitată, concurenta a dat fuga în depozit, unde a pierdut mai mult de un minut în căutarea parmezanului. Situaţia a stârnit hohote de râs atât în rândul concurenţilor, cât şi în rândul juriului. Chiar şi apelând la micul şiretlic, echipa albastră a avut cu un starter mai puţin decât cea roşie, astfel fetele au avut avantajul de a alege preparaturile care merg împreună spre jurizare. 

„Oroarea“ numită salată frisee a echipei albastre pusă faţă în faţă cu caracatiţa echipei roşii nu a avut nicio şansă, aşa că fetele şi-au adjudecat primul punct al probei. În schimb, când preparatele s-au inversat, echipa roşie prezentându-se cu salata frisee, iar cea albastră cu caracatiţa, nimeni nu a primit punctul. Foie gras-ul şi scoicile Saint Jacques le-au adus concurenţilor cu tunici roşii încă două puncte, în timp ce tonul şi pastele au fost „răsplătite“ doar cu critici. 

În apărarea echipei, Cătălin i-a atras atenţia lui chef Sorin Bontea că au avut prea puţin timp la dispoziţie şi că, totuşi, este vorba despre startere, deci nu ar trebui să fie atât de dur: „Vorbeşti mult şi prost“, a replicat chef Bontea, vizibil indignat de observaţia concurentului.

Chiar şi aşa, concurenţii din echipa roşie au câştigat proba şi au avut şansa de a merge la cinematograf, dar şi de a vorbi zece minute la telefon cu cei dragi. Pe de altă parte, perdanţii din echipa albastră au primit o pedeapsă neaşteptată: să separe susanul alb de cel negru, să cureţe bucătăria, dar şi să prepare humus. 

La cea mai importantă probă, servirea în restaurantul „Hell's Kitchen“, juriul  a hotărât ca fiecare concurent în parte să fie, pe rând, chef, iar primii care şi-au dorit să afle ce înseamnă, de fapt, atribuţiile unui chef şi ce presiune resimte cel care conduce şi dirijează în bucătăria de restaurant, au fost Cătălin şi Augustin. 

Cu un meniu nou, Augustin s-a încurcat în comenzi, în timp ce Cătălin nu şi-a putut coordona subalternii. Mai mult decât atât, cu chef Augustin echipa albastră a avut un surplus de sare care a dăunat grav starterelor, dar nici echipa roşie nu s-a descurcat mai bine. După mai multe încercări eşuate, echipele au reuşit să trimită către mesele clienţilor primele comenzi. 

Tavi a reuşit să-l enerveze pe chef Dumitrescu, după ce acesta din urmă i-a atras atenţia că risotto-ul lui este mult prea sărat, dar concurentul l-a contrazis. „Îţi baţi joc de mine?“, l-a întrebat ţipând cheful, în timp ce Tavi, aruncând tigăile, înjurând şi apropiindu-se ameninţător de chef, i-a răspuns ostentativ: „Chiar deloc.“ „Mi-a părut rău că am ţipat, nu ştiu ce a fost în capul meu, probabil era prea mare presiunea. Sper să mă revanşez faţă de chef Florin“, a recunoscut concurentul ulterior. 

Între timp, Cătălin a vrut să renunţe la postul de chef, însă Florin Dumitrescu l-a făcut să se răzgândească, în stilul caracteristic: ţipând. „Dacă eu aş vrea să plec acasă de fiecare dată când îmi faceţi mizerii din astea, ce s-ar întâmpla?“, a tunat Dumitrescu, în cele din urmă înlocuindu-l pe Cătălin cu Kinga.

Şi şefia echipei albastre s-a mutat în mâinile lui Valentin, spre disperarea colegilor săi, iar Kinga a avut parte de o „domnie“ în bucătărie destul de scurtă, locul fiindu-i luat de Mihaela. Sub conducerea acesteia, echipa roşie a început să scoată comenzi, dar nu pentru mult timp. Când Tavi a preluat conducerea bucătăriei albastre a suferit o înfrângere totală, căci nu a reuşit să monteze nicio farfurie întrucât toate preparatele erau mult prea sărate. „Îmi faceţi în ciudă, mă?“, a ţipat concurentul la colegii lui. 

Copleşită de presiune, Denis l-a rugat pe chef Dumitrescu să o elimine, realizând că nu e capabilă să ducă sarcinile la bun sfârşit şi că îşi ţine pe loc echipa, la polul opus Kingăi nu a părut că-i pasă prea mult de colegii săi atunci când şi-a abandonat echipa şi a părăsit bucătăria.

Declarându-se învins de nepriceprea concurenţilor, chef Florin Dumitrescu s-a văzut nevoit să le ofere explicaţii clienţilor, care după mai bine de două ore nu au fost serviţi. „Nu e un show, e pe bune, ăştia nu sunt capabili“, a afirmat chef Dumitrescu, ameninţându-i în acelaşi timp pe concurenţi că vor plăti pentru eşec. „Doamnelor şi domnilor ne scuzaţi, o să primiţi dulciuri din partea casei“, le-a spus Dumitrescu clienţilor, cerând echipelor să facă două nominalizări.

„Cel mai ruşinos moment. M-am uitat de câteva ori la clienţi şi le vedeam feţele, foarte frustrant“, a mărturisit Denis. „Cel mai prost moment din viaţa mea de bucătar să aud clienţii cum înjură la masă că nu au primit mâncarea“, a recunoscut şi Tavi.

Dincolo de lacrimi, scuze şi păreri de rău, concurenţii au fost nevoiţi să facă nominalizări şi dacă echipa roşie a recunoscut eşecul şi a fost gata să se nominalizeze în întregime, vinovaţii în echipa albastră s-au căutat altfel.

Din echipa albastră oferiţi spre eliminare au fost Augustin, pentru că nu a organizat destul de bine echipa, Valentin, pentru că echipa crede că este cel mai slab, şi Denis, pentru că a greşit cu sarea la garnituri. La rândul ei, echipa roşie a făcut două nominalizări – Kinga, pentru că nu a insistat şi nu a repetat până i-a ieşit preparatul corect, şi Angi, pentru că nu a fost atentă.

Totuşi, spre suprinderea tuturor, juriul a fost îngăduitor, alegând să-l elimine doar pe Valentin. „M-au sacrificat, oricât am încercat eu să dovedesc că nu sunt cel mai slab, eram cel mai slab din echipă. O să-mi fie dor de colegi, dar nu o să-mi fie dor să mă trezesc dimineaţa cu cocoşi, căluşari“, a declarat Valentin.

„Cea mai de rahat seară, mai cruntă decât prima“, a concluzionat, oftând, chef Florin Dumitrescu.


Puteţi citi cronicile tuturor episoadelor din acest sezon al emisiunii „Hell"s Kitchen - Iadul bucătarilor“

„Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“: o concurentă a fost pe punctul de a servi clienţilor mâncare din gunoi Concurenţii rămaşi în show-ul culinar „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ au fost supuşi unei probe solicitante, dar, în acelaşi timp, inedite. Pe de altă parte, Andreea a făcut un gest şocant, care i-a adus eliminarea: a vrut să servească clienţilor mâncare care a fost aruncată în prealabil la gunoi.

„Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“: Nea Mărin a pus „biciul“ pe concurenţi Noul episod „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ a adus surprize de proporţii: nimeni altul decât nea Mărin, spaima vedetelor, şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar concurenţii rămaşi au fost nevoiţi să pregătească meniul pentru cei 70 de invitaţi ai acestuia.

O idilă şi multe tensiuni în „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“: „Poate că eşti un bucătar bun, dar ca om eşti un rahat“ Concurenţii „Hell's Kitchen – Iadul bucătarilor“ s-au lovit cu bile de vopsea, dar şi cu replici dure, apelative precum „nesimţită“, „tâmpit“ sau „misogin“ fiind nelipsite din noul episod al show-ului. Pe de altă parte, odată colegi de echipă, Cătălin şi Denisa au ajuns rivali, printr-o decizie surprinzătoare, iar glumele pe seama unei posibile idile a celor doi nu contenesc.

„Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“: accident grav în bucătărie Show-ul culinar „Hell's Kitchen – Iadul Bucătarilor“ a avut parte de un moment mai puţin plăcut. Concurentul Sorin a fost grav rănit la picior, iar participarea sa la cursa pentru marele premiu a fost pusă sub semnul întrebării.

Sărut „fierbinte“ în „Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor“:  Florin Dumitrescu şi o concurentă misterioasă, protagoniştii Noul episod „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“ a fost marcat de sărutul fierbinte dintre o „concurentă“ şi chef Florin Dumitrescu, dar şi de o „trădare strategică“.

Eliminare cu forţa la „Hell's Kitchen“: o concurentă a părăsit competiţia cu paza Iadul s-a dezlăţuit, luni seară, în bucătăria roşie de la „Hell's Kitchen“, când chef Florin Dumitrescu a eliminat o concurentă cu forţa şi s-a văzut nevoit să cheme paznicii să o scoată afară din platou. Băieţii au fost trimişi să salveze echipa fetelor, care nu a reuşit un service complet. Surprizele neplăcute din farfurie s-au ţinut lanţ, iar proteinele s-au dovedit a fi principalul inamic al concurenţilor.

„Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“: glumele pe seama moldovenilor au încins spiritele Noua ediţie „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ s-a deschis cu o situaţie neprevăzută pentru concurenţi: paramedicii au dat buzna în casa şi în restaurantul concursului, dar nu pentru că cineva a avut nevoie de ajutor, ci pentru că chef Florin Dumitrescu i-a invitat la masă. Totodată, glumele pe seama moldovenilor l-au supărat foarte tare pe unul dintre concurenţi, care a avut o reacţie violentă.

Primul service terminat în bucătăria „Hell’s Kitchen“: risotto, preparatul care le-a pus cele mai mari probleme concurenţilor Echipa albastră s-a descurcat ceva mai bine în show-ul culinar „Hell’s Kitchen - Iadul bucĂtarilor“, difuzat de Antena 1. Băieţii au primit laude de la chefi pentru un somon „perfect“ şi pentru aperitiv. Risotto-ul a fost preparatul care le-a dat cele mai mari probleme concurenţilor, dar şi cel pentru care au primit cele mai multe laude.

Restaurantul „Hell's Kitchen“ s-a deschis. Mulţi concurenţi au ajuns cu-adevărat în Iadul bucătarilor Cei trei membri ai juriului „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ i-au supus la o probă extremă pe concurenţi, în cea de-a treia ediţie a show-ului. Concurenţii au fost nevoiţi să-şi prindă animalele pe care le-au gătit la una dintre probe. Însă adevăratul test, condimentat cu mult stres, ţipete şi jigniri, a avut loc atunci când restaurantul „Hell’s Kitchen“ a fost deschis pentru public.

„Hell's Kitchen“, episodul doi: „cea mai mare ruşine din viaţa mea“. Chefii au gătit în locul concurenţilor „Hell's Kitchen – Iadul Bucătarilor“ a deschis, luni seară, „cel mai fiţos restaurant din ţară“. După trei ore de aşteptare, clienţii, printre care şi vedete din showbizz-ul autohton, au vrut să părăsească mesele, moment în care chefii au luat o decizie radicală: concurenţii au fost daţi afară din bucătărie, iar Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au preluat comenziile.

„Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“, la debut: replici acide şi o eliminare surpriză, într-un show culinar dur Primul episod din „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ a oferit o mostră din tratamentul dur pe care chefii îl pregătesc pentru concurenţi. O concurentă a părăsit deja competiţia, într-un show care a pus accent atât pe partea de reality, cât şi pe cea de cooking.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite